2517 program


Legénybúcsú Jegyvásárlás
13 Esemény

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj paródiája pereg a néző előtt.

Nagy zenészek, nagy szerelmek - Bősze Ádám stand-up estje Jegyvásárlás
13 Esemény

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

A szőke ciklon Jegyvásárlás
13 Esemény

A Viharsarok Táncszínház táncosai nemcsak, hogy lekövetik, de néhol még diktálják is a tempót. Kaland, banditák, lopott gyémánt, szerelem és sok-sok félreértés. Csalfa lányok, sok táncot lejtő legény – egy eltáncolt Rejtő-regény.

A Cambridge-i St John's College Kórusa - Orgonán közreműködik: Alex Robson Jegyvásárlás
13 Esemény

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Dés László Koncert - Így öten! Jegyvásárlás
13 Esemény

A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új nagynevű színész négyes mutatkozik be Dés László dalaival: Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin.

Az Illúzió Mesterei - Martfű Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Georges Bizet: Carmen Jegyvásárlás
13 Esemény

„Fantasztikus”, „Hihetetlen”, „Magával ragadó”
Georges Bizet: Carmen
A Barcelona Flamenco Ballet előadása

Próbálj meg lazítani… - egy este Hofi Géza emlékére Jegyvásárlás
13 Esemény

Leírás:
Az esemény címe: Próbálj meg lazítani…

A 2002-ben 66 évesen elhunyt - talán bátran mondhatjuk -, minden idők legnagyobb humoristájára Hofi Gézára emlékezünk február 16-án az Erkel Színházban.
Közreműködnek:
Markos György, Nádas György, Maksa Zoltán, Forgács Gábor, Sipos Péter, Csipa, Mészáros Árpád Zsolt.
Kísér a Stúdió11 ensemble.
vendég: Solymos Tóni

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok - János cseh király lovagi tornája Jegyvásárlás
13 Esemény

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várja az idelátogatókat, és természetesen a méltán híres királyi palota, gyönyörű reneszánsz kertje és a Salamon-torony is újra pezsgő középkori élettel telik meg.

Tizenkét dühös ember - színmű Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy gyilkosság, tizenkét esküdt, tények és gyanúk: a kérdés, amiről dönteni kell, hogy egy fiatal fiú megölte-e az apját. Egyik esküdt úgy véli, a bizonyítékok nem egyértelműek. Elkezdődik az idegek játéka, és máris többről van szó, mint egy gyilkossági ügyről. A mára már klasszikussá vált darab lefegyverzően beszél félelmekről, előítéletekről, gyengeségekről.


Pénteki Orgonakoncertek / Friday Organ Concerts Jegyvásárlás
13 Esemény

A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás Jegyvásárlás
13 Esemény

Gryllus Vilmos - Nótás Mikulás
Zenés játék

Családi Dohány belépőjegy (2 felnőtt, minimum 2 gyerek) Jegyvásárlás
13 Esemény

A Dohány utcai Zsinagóga Budapest egyik kiemelt turisztikai látványossága, Európa legnagyobb, a világ második legnagyobb zsinagógája. 1859-ban épült mór stílusban, 3000 fő befogadására alkalmas. Nagysága a korabeli fővárosi zsidóság jelentőségét, magas színvonalú gazdasági és kulturális igényét bizonyítja.

Debreceni Bor- és Jazznapok - Bérlet Jegyvásárlás
13 Esemény

A rendezvény a Nagyerdő szívében várja a bor és a jazz rajongóit, ahol három színpad koncertjei közül és mintegy 60-70 családi borászat kínálatából válogathatunk.

Az öldöklés istene / Yasmina Reza / a Kultúrbrigád előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

házaspárbaj egy felvonásban
Időtartam: 90 perc

Keresztül-kasul - Pokorny Lia, Király Dániel sajnos elfogyott
13 Esemény

A szellemes és romantikus vígjáték egyik megfejtése bizonyosan az: racionális világunkban is elég lehet másfél óra ahhoz, hogy egy kiszámíthatóan és szokásosan unalmasnak induló utazás kiszámíthatatlanul és szokatlanul érzelmessé és szenvedélyessé váljon.

Nemzeti parki belépőkártya - Napi jegy Jegyvásárlás
13 Esemény

Az alábbi területekre érvényes a belépőkártya:
Szálkahalmi tanösvény, Hortobágy‐halastavi tanösvény, Górési tanösvény és Fekete‐rét tanösvény, A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. kezelésében lévő halastavakra

A trianoni csata / a Kultúrbrigád és a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

DÉS LÁSZLÓ: DALOK EGY ZONGORÁVAL Jegyvásárlás
13 Esemény

Dés László nem csak eljátssza dalait, de a keletkezésükről is mesél. Kulisszatitkokról, hogyan született a Nagy utazás, milyen volt dolgozni Bereményi Gézával, az előadókkal, filmrendezőkel… Izgalmas, bensőséges este ígérkezik a szerző-előadóval!

Zoom - Perspektívaváltás / ZOOM - A Change in Perspectives Jegyvásárlás
13 Esemény

Ahol a nézőpont és a közelítés valódi élmény

Kárpátok visszhangja • Magyar Nemzeti Táncegyüttes Jegyvásárlás
13 Esemény

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes Kárpátok visszhangja című előadásában olyan válogatást állít színpadra, amely során a lendületes és sokszínű folklórműsorban a magyar nyelvterület legszebb táncait mutatja be, különös hangsúlyt fektetve az eredeti és stílusos előadásmódra.

OperaTour - FRANCIA/FRA - I. Jegyvásárlás
13 Esemény

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek.
Jegyár: 9000 Ft
Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Nagymester Jegyvásárlás
13 Esemény

Fergeteges, csupa szív történet, parádés szereposztással és élőzenével a Karinthyban.

Rumini Ferrit-szigeten Jegyvásárlás
13 Esemény

Pesti Művész Színház

Szereposztás:
Rumini: Berecz Kristóf Uwe
Balikó: Fogarassy Gergő
Csincsili: Pászthy Viki
Kapitány: Öller Roland/Budai Marci
Dundi Bandi: Kecskeméti Lilla/Lévai Ádám
Molyra: Dóka Andi
Peonza: Nemcsók Nóra
Ferrit király: Egri László
Ajtony: Fogarassy András
Rinya, Hernyóca: Pintér Dorina

Továbbá: Molnár Angéla, Herbert Laura, Gyurik Málna, Győri Dániel, Heim
Vivien, Decsi Milán, Hodosi Csanád.



100 év meséi – park-és színháztörténeti séták a Városmajorban Jegyvásárlás
13 Esemény

A Városmajori Szabadtéri Színpad és a Budastep a nyár folyamán kellemes sétákra invitálja az érdeklődőket, melyeken megismerhetik a park és a színház történetét, megtudhatják miképpen kapcsolódik az organikus építészet kiemelkedő alakja, Makovecz Imre a történethez. Tarts velünk és ismerd meg az ország első parkmozijának történetét! Utazzunk együtt vissza az időben és idézzük fel a kor híres, zenés bohózatait, pillantsunk be a színház kulisszái mögé!

Anconai szerelmesek Jegyvásárlás
13 Esemény

Olaszország, Ancona, mámorító tavasz, szerelem, pikáns humor és gyönyörű örökzöld olasz dallamok!

Múzeumok Éjszakája Debrecenben Jegyvásárlás
13 Esemény

A megváltott jegyekkel az összes debreceni helyszín látogatható.
Helyszínek: Nagytemplom, MODEM, Déri Múzeum, Debreceni Református Kollégium, Kistemplom, Verestemplom, MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár, Szabó Magda Emlékház, Vojtina Bábszínház

Czakó Virág Quartet Jegyvásárlás
13 Esemény

Ezen az estén népszerű amerikai jazzsztenderdek fognak elhangzani, latin bossa novákkal és néhány groove-os feldolgozással kiegészítve.

Az Illúzió Mesterei - Szeged Jegyvásárlás
13 Esemény

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szegedre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!