2523 program


Vár-barlangi séta Jegyvásárlás
13 Esemény

A Budai Vár-barlang Budapest egyik legkülönlegesebb látnivalója, Magyarország egyik legrendhagyóbb barlangja. Ismerd meg a Budai Vár alatt húzódó barlangrendszer látogatók elől eddig elzárt részeit, gyere velünk egy izgalmas történelmi és természetismereti utazásra!

ÁRVA FIÚ - Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál története, dalokkal / unplugged sorselemző előadóest Jegyvásárlás
13 Esemény

Perjés János unplugged színházi est, vetítéssel
Egyedülálló este: nem csak dalok, lélek és sorselemzés. Történhetett volna másképp?

Démonok és hormonok Jegyvásárlás
13 Esemény

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A Pál utcai fiúk Jegyvásárlás
13 Esemény

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

VABADABA Geszti Péter koncert-est Váczi Eszterrel Jegyvásárlás
13 Esemény

A Vabadaba egy érzés. Pontosabban sokféle érzés. A szerelem 22 árnyalata, ami 22 dalban szólal meg mostantól. Geszti Péter új koncert-estjén egykori Jazz+Az-os partnerével, Váczi Eszterrel kezd újabb zenés kalandba, hogy hol szentimentális, hol ironikus módon szóljon a szerelem csodáiról és viszontagságairól.

Gyöngyhajú lány balladája - Omega musical Jegyvásárlás
13 Esemény

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Füredi Nikolett, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória, valamint a 2023. május 29-i csepeli pünkösdi bemutatótól Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

Barokk koncert: Händel, Telemann, Gluck Jegyvásárlás
13 Esemény

Jordi Savall újra a Fesztiválzenekar élén! A régizene élő legendája ezúttal elemek és fúriák témái köré épített programját adja elő a BFZ 2011 óta működő, historikus hangszereken játszó barokk zenei együttesének közreműködésével.

Midnight Music Jegyvásárlás
13 Esemény

Erre a koncertre nem kell kiöltözni, nem tart órákig, cserébe barátságos és közvetlen a hangulat, amit még oldottabbá tesznek Fischer Iván szellemes kommentárjai az elhangzó művekről.

VÁLASZFALAK Jegyvásárlás
13 Esemény

Bess Wohl Tony-díjra jelölt darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

DEMJÉN – „Nincs középút” Jegyvásárlás
13 Esemény

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Dámák Diadalma - Sorsfordító nők a magyar történelemben Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy kivételes kiállítás Kaposváron 2024. március 9-től 2025. március 8-ig.
A kiállítás keddtől vasárnapig 9:00-17:00 óra között látogatható, hétfőn zárva.
Május 6-tól a kiállítás keddtől vasárnapig 10 órától 18 óráig látható, hétfőn zárva.

23/24 Toyota Salgótarján - Zenthe Nyár: Aranylakodalom Jegyvásárlás
13 Esemény

A Toyota Salgótarján-Zenthe Nyár nyitóelőadása, ahol a nevetés garantált lesz!

23/24 Toyota Salgótarján - Zenthe Nyár: A padlás Jegyvásárlás
13 Esemény

A padlás igazi legendának számít a musicalek világában és most Salgótarjánban, a Zenthe Nyár színpadán láthatja majd a közönség.

Alexis Michalik: A történetőrző Jegyvásárlás
13 Esemény

Láttál már olyan színházi előadást, amely szinte díszlet nélkül a színészet erejével rejtélyes dimenziókba kalauzol? Amelyben szimultán látsz egy történetfolyamot és közben a saját filmedet alkotod, ami az elméd mozivásznán pereg? A szellemi erődet megmozgató, mindent túlélő kalandfilmjét?

A fösvény Jegyvásárlás
13 Esemény

Moliére humoros, ám szókimondó, az ember gyarló tulajdonságait szellemesen pellengérre állító komédiájáben egy olyan fösvény apáról – Harpagonról – rajzol kíméletlen karikatúrát, aki a pénz imádatában nem ismer se embert, se Istent, józan eszét is elvesztve mindent ennek rendel alá.

Ments meg, szerelem! Jegyvásárlás
13 Esemény

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegélyszolgálat felkeresése vagy akár egy ételrendelés.

Három magas nő Jegyvásárlás
13 Esemény

A mély és izgalmas történet három különböző korú nőt mutat be. Eltérő életutakat látunk, ám egyszer csak kirajzolódik, hogy a három nő tulajdonképpen egy, és ami a szemünk előtt pereg, az valójában egyetlen ember élettörténete.

Tombol az erény Jegyvásárlás
13 Esemény

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színházban.
Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!