2533 program


Szikora Róbert és az R-GO Jegyvásárlás
13 Esemény

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

Padlás - Musical Jegyvásárlás
13 Esemény

Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical. Az „Ég és föld” között elhelyezkedő padlás Rádiósának, az oda tévedő négy szellemnek és a gengszter Barabásának a történetén már generációk nőttek fel. A félig mese félig musical kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.



Skorpió Jegyvásárlás
13 Esemény

Kerékgyártó István új drámája, a Skorpió látlelet jelünkről és közelmúltunkról. A 2000 és 2025 között játszódó családtörténet, egy nagyvállalkozó és fiai sorsának prizmáján át megérthetjük a rendszerváltás máig ható ellentmondásosságát, amelynek sötét oldala a legújabb kori Magyarországra is árnyékot vet.

Az Illúzió Mesterei - Gödöllő Jegyvásárlás
13 Esemény

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Gödöllőre!

A legenda háza - Lyonesse Jegyvásárlás
13 Esemény

Két generáció és két világnézet kóstolgatja egymást igen szellemesen, és hamarosan kiderül: mindenkinek kapaszkodnia kell, ha tartani akarja az iramot.

Cziffra Fesztivál - Martha Argerich és Mischa Maisky koncertje a Cziffra Fesztiválon Jegyvásárlás
13 Esemény

Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

Ártatlanok - Levelek a Kner család életéből Jegyvásárlás
13 Esemény

Az előadás a Levelek a Kner család életéből 1938-1949 (2023) című kötet szöveganyagára épül, a felolvasó-színház közreműködői a nagy múltú, világhírűvé vált gyomai nyomdász- és művészdinasztia életébe nyújtanak bepillantást Kner Izidor Gyomán, Budapesten és Chicagóban élő leszármazottainak levelei alapján.

Orosz Zoltán & Horváth Kornél koncertje Jegyvásárlás
13 Esemény

A két kiváló muzsikus 2008-ban határozta el, hogy e különleges hangszer-összeállítással közönség elé lép. Zenéjük nehezen sorolható bármely műfaji kategóriába, mivel produkciójukban fellelhetőek a klasszikus, a jazz és a folk zene elemei, igazi XXI. századi zenével varázsolva el a közönséget.

HÉTVÉGI RANDEVÚ . az Anonymus Retro Band zenekarral Jegyvásárlás
13 Esemény

Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre!
Hétvégi Randevú az Anonymus Retro Band zenekarral.
Jegyek elővételben is kaphatók online.

3 TENOR – Nyáresti dallamok a Bencs Villában Jegyvásárlás
13 Esemény

Gulácsi Tamás, Horváth Viktor, Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművészei újra a Bencs Villa parkjában adnak koncertet. Népszerű slágerek, korábbi szerepek közkedvelt dalai csendülnek fel június 16-án, pénteken 18.30 órától.

PÉTER BENCE LIVE Jegyvásárlás
13 Esemény

közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Szép nyári nap - A Neoton musical - Veres 1 Színház Jegyvásárlás
13 Esemény

A humorral és iróniával átszőtt musical szereplői fiatalok, akik „önként” vállalták a nyári melót.

Take 6: Prelude To Rhapsody - Jazzlegendák – a Lexus támogatásával Jegyvásárlás
13 Esemény

Minden életrajzukban olvasható, hogy Quincy Jones szerint ők „a planéta legmenőbb énekes csókái” (azaz „the baddest vocal cats on the planet”). Ezt a véleményt valószínűleg osztotta Ray Charles, Ella Fitzgerald vagy Whitney Houston is, akiket a Take 6 partnereinek mondhatott.

Kaláka: Az elveszett követ Jegyvásárlás
13 Esemény

A Kaláka zenekart rengeteg szál kötötte össze Kányádi Sándorral - és köt össze ma is. Első erdélyi turnéjukon született meg Az elveszett követ című Kányádi-vers megzenésítése, majd az évtizedek alatt több tucat követte. Jelen kötet ezekből nyújt válogatást.

Hilary Hahn, Mikko Franck és a Francia Rádió Filharmonikus Zenekara Jegyvásárlás
13 Esemény

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Nyári Károly és a Budapest Jazz Orchestra koncertje - Vendég: Szulák Andrea Jegyvásárlás
13 Esemény

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája 2024. június 20-án 19:00 órai kezdettel különleges koncerttel várja a közönséget Keszthelyen a Balaton Színházban.


Szente Vajk: Aranylakodalom Jegyvásárlás
13 Esemény

Szente Vajk: Aranylakodalom
vígjáték két részben, a Játékszín előadása

Könny. Ima. Teljesség – az emlékezet dallamai a Rumbachban Jegyvásárlás
13 Esemény

Mendelssohn, Ravel, Bernstein művek, héber liturgikus dallamok, imák, magyarországi bemutatók – A Metrum Ensemble hangversenye a Rumbach zsinagógában 2024. június 23. vasárnap, este 7 órakor a Holokauszt 80 emlékév keretében.

Mozart: Requiem Jegyvásárlás
13 Esemény

Műsor / Programme:
J. S. Bach: d-moll toccata és fúga – on the great pipe organ / a BAZILIKA NAGY ORGONÁJÁN
W. A. Mozart: Requiem

Felnőtt Rumbach Pre opening belépőjegy Jegyvásárlás
13 Esemény

A 2021-ben újra megnyílt az épület, azonban közösségi térként ma koncerteknek, előadásoknak, rendezvényeknek is helyet ad, és a Zsidó Múzeum és Levéltár külső kiállítótereként is szolgál. Szakrális tere újra működő zsinagóga. Az épületben kóser kávéház működik.

A hosszú élet titka Jegyvásárlás
13 Esemény

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Az Illúzió Mesterei - Mosonmagyaróvár Jegyvásárlás
13 Esemény

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Mosonmagyaróvárra!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!