2518 program


Fekete hattyú • Szegedi Kortárs Balett Jegyvásárlás
13 Esemény

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Hőhullám - zenés  vígjáték Jegyvásárlás
13 Esemény

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori
kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól és kiélvezzék nyári szabadságukat.

PARIS THE SHOW Jegyvásárlás
13 Esemény

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

VIVALDIANNO Shining Venice multimédiás élőzenei show Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy show, mely az izzó Velencébe repíti a közönséget!
Budapestre érkezik a világszerte elismert Vivaldianno show továbbfejlesztett változata, a VIVALDIANNO Shining Venice.

Pécsi Balett: Faust, az elkárhozott - Táncdráma két részben Jegyvásárlás
13 Esemény

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Dámák a pakliban - krimi vígjáték Jegyvásárlás
13 Esemény

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Brian Blade & The Fellowship Band Jegyvásárlás
13 Esemény

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Grencsó Free Port with Lewis Jordan Jegyvásárlás
13 Esemény

Grencsó István és Lewis Jordan ismeretsége több mint két évtizedre nyúlik vissza. Akár a Gödörben, akár a Jelenben, akár a Trafóban játszottak Budapesten, az improvizáció valóságos örvénye szippantotta be őket és a közönséget.

Démonok és hormonok Jegyvásárlás
13 Esemény

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

János vitéz Jegyvásárlás
13 Esemény

Kukorica Jancsi és Iluska klasszikus történetét a Roxínház új köntösbe öltöztette, és újrahangszerelt zenével állította színpadra. A látványos koreográfiák és a lendületes zene magával ragadja a nézőt, minden korosztályból. Egy gyönyörű tündérmese az igaz szerelemről, és az igaz barátságról.

Bocskor Bíborka / Beck Zoli / Magashegyi Underground: Egyszer -m-a-j-d- még látlak Jegyvásárlás
13 Esemény

Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma őket valamiért elkerülte. a Városmajori Szabadtéri Színpad ez irányú felkérésének végül a korábbi közös szép emlékek után – kétszer adtak itt szimfonikus koncertet, 2016-ban és 2019-ben – nem tudtak ellenállni.

Ken Kesey-Dale Wasserman: Száll a kakukk fészkére Jegyvásárlás
13 Esemény

A történet egy elmegyógyintézetben játszódik, ahol a hétköznapok kontrollált és kiszámítható egymásutániságát egy új páciens érkezése zavarja meg. McMurphy faragatlan, de élettel teli viselkedése a feje tetejére állítja a megszokott viszonyokat, merészen áthágja az intézmény szabályait, lázad és provokál.

Szép nyári nap Jegyvásárlás
13 Esemény

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.



TVRTKO a Föld körül - Vujity Tvrtko előadása Szegeden Jegyvásárlás
13 Esemény

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete és történetei, amelyekkel szeretné jobbá tenni mindenki életét! A Túl minden határon-est méltó folytatása a Föld minden pontjáról most Önökhöz érkezik!

MÁZS-MILLER 100 Jegyvásárlás
13 Esemény

Mészáros Árpád Zsolt és Miller Zoltán egy közös, exkluzív koncertet adnak 50. születésnapjuk alkalmából a Rózsakert Szabadtéri Színpadon 2024. július 4-én!

Vendégeik: Oszvald Marika, Titta Piros Krisztina, Mészáros Bende, Vágó Bernadett.

Test-Lélek-Tangó • Argentin Tangó Táncszínház - Budai László és vendégei Jegyvásárlás
13 Esemény

Test-Lélek-Tangó
Sokfélék és sokszínűek vagyunk. Testileg és Lelkileg egyaránt.
Mennyire tudod felismerni és elfogadni a benned lévő sokszínűséget?
Ezen az estén ezeket a kérdéseket boncolgatjuk a tangó lépésein keresztül.

Függöny előtt - Függöny mögött Jegyvásárlás
13 Esemény

Legyen a délutánod a színházé!
FÜGGÖNY ELŐTT - FÜGGÖNY MÖGÖTT

A sevillai borbély Jegyvásárlás
13 Esemény

Gioachino Rossini
A SEVILLAI BORBÉLY
Opera két felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Ray Cooney: A miniszter félrelép Jegyvásárlás
13 Esemény

A nagysikerű A MINISZTER FÉLRELÉP című film újra színpadon kizárólagosan a Bánfalvy Stúdió produkciójában!

Horizont: Egy amerikai eposz Jegyvásárlás
13 Esemény

színes, szinkronizált amerikai western, 181 perc, 2024
vasárnap kivételével angol nyelven, magyar felirattal, vasárnap magyar szinkronnal

A sztyeppe hangjai - KAZAH NEMZETI KÓRUS Jegyvásárlás
13 Esemény

A Bakhytzhan Baikadamovról elnevezett, többszörösen díjazott Kazah Nemzeti Kórus 1935-től a Filharmónia részeként működött kisebb vegyeskarként Dmitrij Matsutsin zeneszerző vezetésével, és már 1936-ban sikerrel szerepelt a Moszkvában rendezett kazah művészeti ünnepen. 1939 februárjában a Filharmónia kórusából vált Állami Kórussá, azóta pedig nagy sikerrel koncertezik Kazahsztánban és más országokban. Az énekegyüttest olyan karnagyok vezényelték, mint Borisz Lebegyev, Latif Hamidi, Borisz Orlov, Bakhytzhan Baikadamov és Galina Vinogradova, 1959-től 1991-ig a Szovjetunió Népművésze állami díjjal kitüntetett Anatolij Vasziljevics Molodov állt élükön, jelenleg pedig Kazahsztán kitüntetett művésze, Beimbet Demeuov a vezetőjük. Repertoárjukon szerepelnek népdalfeldolgozások, szvitek, megzenésített költemények, kantáták, oratóriumok orosz és külföldi klasszikus, valamint modern zeneszerzőktől.

Bad Boys - Mindent vagy többet Jegyvásárlás
13 Esemény

Bad Boys – Mindent vagy többet
(16e) Bad Boys Ride or Die 2024 110 perc

Ismerős arcok Jegyvásárlás
13 Esemény

Menetrend:
18:30 kapunyitás
19:00 - 20:00 Gravity Blues Band
20:30 - 22:00 Ismerős Arcok

BAROKK RANDEVÚ // SWING Á LA DJANGO - BACH TO THE FUTURE Jegyvásárlás
13 Esemény

Swing à la Django - Bach To The Future - Barokk Klasszisok Újragondolva

Fedezze fel a barokk zene új dimenzióit a Swing á la Django zenekar legfrissebb crossover koncertjén, ahol a történelmi mesterművek modern, swing, jazz, latin és gypsy hangzásban csendülnek fel.

Dámák a pakliban - krimi vígjáték Jegyvásárlás
13 Esemény

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!