2527 program


VÁMPÍROK BÁLJA musical Jegyvásárlás
13 Esemény

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

APÁD FÜLE - Zenés komédia két felvonásban - az Orfeum vendégjátéka Jegyvásárlás
13 Esemény

Két órás felhőtlen szórakozás szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek!
Szereplők: ADORJÁNI BÁLINT, ELEK FERENC, FENYŐ IVÁN, NAGY SÁNDOR

Hőhullám - zenés vígjáték Jegyvásárlás
13 Esemény

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Mary Poppins Jegyvásárlás
13 Esemény

musical

Az előadást angol felirattal játsszuk.

Carmen Jegyvásárlás
13 Esemény

Georges Bizet
CARMEN
Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Tiken Jah Fakoly – Acoustic Jegyvásárlás
13 Esemény

Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR ÜNNEPI GÁLAKONCERT Jegyvásárlás
13 Esemény

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A társulat hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Komolyzenei – többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss – művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát és népdalt is játszanak.

Dívavízió Jegyvásárlás
13 Esemény

Az estét végig kísérik a 80-as évek retro slágerei, felcsendül egy ABBA, egy Bonney M., egy Donna Sumer. Helyet kapnak magyar előadók dalai: Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa, Horváth Charlei, Máté Péter, de megszólalnak latin dallamok és musical klasszikusok is.

All-in kombinált jegy / All-in Ticket Jegyvásárlás
13 Esemény

A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye.

Családi all-in jegy / Family all-in ticket Jegyvásárlás
13 Esemény

A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye. Gyűjteményében a közel 225 ezer néprajzi tárgy mellett egyedülálló fényképfelvételeket, kéziratokat, fotókat, népzenei és filmfelvételeket őriz. A magyar népi kultúra felbecsülhetetlen értékű tárgyi emlékein kívül itt található a térség legnagyobb, távoli kontinensek népeinek kultúráját reprezentáló etnográfiai anyaga is.

Bagossy Brothers Company Jegyvásárlás
13 Esemény

A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

Lords of the Sound: Hans Zimmer zenéje Jegyvásárlás
13 Esemény

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

[ESCAPE] A Donkihóte-projekt Jegyvásárlás
13 Esemény

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Vajda Katalin: Anconai Szerelmesek Jegyvásárlás
13 Esemény

Ebben a zajos, színes kavalkádban ellenállhatatlanul gabalyodnak a szerelmi szálak.
Az igazi könnyed komédiának, a ragyogó, harsány színekben pompázó Ancona a helyszíne, ahol a tenger azúrja és a napfény örök csillogása a lelkeket is átjárja és a szenvedély és az életöröm dicsőségét hirdeti.

Presser Gábor – Sztevanovity Dusán – Horváth Péter: A PADLÁS Jegyvásárlás
13 Esemény

Ez a játék legalább annyira filozofikus, mint a klasszikus mesék többsége: egyszerű, élvezhető, sőt szórakoztató képletbe helyezi a létezés alapkérdéseit, a saját életük felépítését tervező fiatalok élet-halál küzdelmét.

Még egy kört mindenkinek Jegyvásárlás
13 Esemény

Igaz, hogy mindannyian fél ezreléknyi véralkoholhiánnyal születünk? Legalábbis ezt állítja egy híres pszichiáter merész feltevése. Négy jó barát, akik kicsit mintha elveszítették volna ifjúi lelkesedésüket és lendületüket, erre alapozva kezd kísérletbe.

A FELESÉG NEGYVENNÉL KEZDŐDIK - VISEGRÁDI NYÁRI SZÍNHÁZ Jegyvásárlás
13 Esemény

házasságjavító komédia
Írták: Arne Sultan – Earl Barett – Ray Cooney
Fordította: Beleznay Endre


Steigervald Krisztián generációs előadása: Hogyan értsük meg egymást? Jegyvásárlás
13 Esemény

Steigervald Krisztián generációkutató könyveinek és podcast műsorainak hála mára egyre többen tudjuk, melyik generációhoz tartozunk. Óriási népszerűségnek örvend a téma, a szakember pedig közérthető módon tesz rendet a fejekben a veterán, a baby boomer, az X-, Y-, Z-, és alfa generációk sajátosságaival kapcsolatban, és izgalmasan mesél arról, hogyan érthetjük meg egymást és élhetünk együtt harmóniában.

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok - I. Károly magyar király lovagi tornája Jegyvásárlás
13 Esemény

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várja az idelátogatókat, és természetesen a méltán híres királyi palota, gyönyörű reneszánsz kertje és a Salamon-torony is újra pezsgő középkori élettel telik meg.

A makrancos Kata Jegyvásárlás
13 Esemény

Seregi László / Goldmark Károly / Hidas Frigyes
A MAKRANCOS KATA
Balett két felvonásban

OperaTour - SPANYOL/SPA - I. Jegyvásárlás
13 Esemény

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek.
Jegyár: 9000 Ft
Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Pintér Béla és Társulata: A 42. hét Jegyvásárlás
13 Esemény

A fogantatástól a születésig negyvenkét hét telik el. Ebben az időszakban játszódik darabunk. Hősünk azonban nem egy születendő gyermek vagy édesanyja, hanem egy szülész-nőgyógyász: Dr. Virágvári Imola.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!