2518 program


Otello Jegyvásárlás
13 Esemény

Giuseppe Verdi
OTELLO
Opera két részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Bánk bán Jegyvásárlás
13 Esemény

Erkel Ferenc
BÁNK BÁN
Opera három felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal
A produkció szövege és zenei anyaga a mű ős- és baritonváltozatának felhasználásával jött létre.

PUCCINI: TURANDOT Opera/3 Jegyvásárlás
13 Esemény

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Bozsik Yvette Társulat : Az estély Jegyvásárlás
13 Esemény

Az estély, amelyet Jean-Paul Sartre Zárt tárgyalás című darabja ihletett, magával ragadó alkotás a színház és a tánc peremén.

Magyar Nemzeti Táncegyüttes: Barbárok Jegyvásárlás
13 Esemény

NEMZETI TÁNCEGYÜTTES
BARBÁROK
Táncköltemények
Móricz Zsigmond műveire


Tiszta forrás-szvit / Anatóliai mese Jegyvásárlás
13 Esemény

-szvit-
GYŐRI BALETT, MAGYAR ÁLLAMI NÉPI EGYÜTTES, GUESSOUS MESI

Szemle / Iráni konferencia / Tamási Áron Színház (Sepsiszentgyörgy) Jegyvásárlás
13 Esemény

A kortárs drámairodalom kiemelkedő szerzője, az orosz származású és Lengyelországban élő Ivan Viripajev 2017-ben írta meg egyik legnagyobb hatású, kultikus darabját, az Iráni konferenciá-t, amelyet azóta már számos nyelvre lefordítottak és több jelentős színházban is bemutattak.

Szemle / Tizenhét hattyúk / Pesti Magyar Színház Jegyvásárlás
13 Esemény

Esterházy Péter formabontó és új formákat teremtő remekműve egy nehéz sorsú lány monológja az 1980-as évekből, klasszikus barokk nyelven elmesélve. Csokonai Lili, a szerző alteregója s egyben a történet címszereplője felidézi boldogtalan gyermek- és ifjúkorát, árvaságát, szerelembe, majd teherbe esését, abortuszát, egy nős férfivel való viszonyát, de a sok szomorúság dacára mégis valami csodálatos életigenlés, élni akarás sugárzik a személyiségéből.

Szemle / Telik - egy óra az életedből Jegyvásárlás
13 Esemény

„Néhány kör séta, emlékek és egy óra az életedből. Most azt kérdezed, hogy egy óra az életemből? Az enyémből? Igen! A tiédből is. Meg azokéból, akik itt ülnek veled egy körben. Ez a farm. A kút. Mersz a mélyére nézni? Egy órát kérek, és ha adod, megpróbálok többet visszaadni. Telik…”

Szemle / Hóhérok / Jászai Mari Színház (Tatabánya) Jegyvásárlás
13 Esemény

Anglia, 1965. Ez az az év, mikor a ködös Albionban eltörlik a halálbüntetést. Az észak angol kisvárosban, Oldhamben, egy kocsmában, amit Harry Wade és felesége visz, összegyűlnek a törzsvendégek, hogy szemtanúi legyenek annak, hogyan reagál a kocsmáros a rossz hírre: ugyanis Harry Wade másodállásban hóhér, méghozzá az egyik legismertebb.

BEREMÉNYI GÉZA -CSEH TAMÁS: FRONTÁTVONULÁS Jegyvásárlás
13 Esemény

Ecsédi rohangál az utcán, zaklatja Budapest lakosait, ugyanis a barátját keresi, a barátját Vizit, aki ott hagyta őt egy lakásban aludva két liter kávélikőr után, mert Vizinek megvilágosodása támad és el akar innen menni, máshová, valahová, bárhová, cselekedni akar amíg képes rá..

Zséda DÍVA Koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

"Csókolj forró nyár!”

Zséda egész eddigi pályafutása belesűríthető ebbe az egyetlen szóba: DÍVA. Hogy hogyan, az kiderül mindazok számára, akik velünk tartanak a DÍVA SHOW koncerteken 2024 nyarán.

Örömszülők Jegyvásárlás
13 Esemény

ÖRÖMSZÜLŐK
VÍGJÁTÉK KÉT RÉSZBEN
TURAY IDA SZÍNHÁZ ELŐADÁSA

Földes László Hobo: Utcazenész Jegyvásárlás
13 Esemény

Földes László Hobo: Utcazenész
Írta és játssza: Földes László HOBO
Gitáron közreműködik: Kiss Zoltán
Rendező: Vidnyánszky Attila

BOTRÁNYHŐS Jegyvásárlás
13 Esemény

A Botrányhős című vígjátékban Klem Viktor idézi meg Marlon Brando legendássá vált karakterét, meséli el különleges életét, és teszi mindezt sok humorral, stand–up-szerűen.

CSÓKOS ASSZONY Jegyvásárlás
13 Esemény

A Csókos asszony egy igazi szerelmi történet, mely Budapesten játszódik Józsefvárosban.
Az 1920-as évek környékén szinte lehetetlen a nyomorból kitörni. Talán éppen ezért tobzódik ebben a zenés játékban az egymás segítése, az élni akarás, a boldogság utáni vágy, persze rengeteg humorral, nevetéssel átszőve.

Funny money Jegyvásárlás
13 Esemény

Szeretnél gazdag lenni? Otthagyni a dögunalmas állásod? Elköltözni mondjuk Barcelonába? Ahol végre egész álló nap napozhatsz a tengerparton, miközben egy jéghideg cuba libret szürcsölgetsz? Nos, Császár András pontosan ezt tervezi tenni azok után, hogy véletlenül talál kétmillió eurót a hármas metrón.

Boribon nyaral Jegyvásárlás
13 Esemény

Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon Nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn, a Thália Színház társulatának tagja játssza, meséjét a jól ismert Boribon dalokkal tarkítja.

A legenda háza Jegyvásárlás
13 Esemény

Penelope Skinner
A legenda háza
(Lyonesse)
fordította: Zöldi Gergely

AZ AJTÓ Jegyvásárlás
13 Esemény

Állok a kapunkban a lépcsőház alján, a betörhetetlen üvegű kapu belső oldalán, és megpróbálom kinyitni a zárat. Kinn az utcán mentőkocsi áll. Látom a mentősöket a kapu üvegén át. Dagadt arcuknak udvara van, akár a holdnak. Forog a kulcs, de hiába küszködöm, nem tudom kinyitni a kaput, pedig nekem be kell engednem őket, különben késő.

Drakula - A Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Mi mindent áldozunk fel a fiatalság oltárán? Korunk nagy kérdésére reflektál a Magyar Nemzeti Táncegyüttes felnőtteknek szóló táncszínjátéka, amely a klasszikus Drakula történettől eltérően egy magyarok és románok lakta erdélyi faluban játszódik. A vérszomjas vámpírtól rettegő környék félelemben él: a férfiak szerelmüket, apák lányaikat féltik a titokzatos lénytől, aki mágnesként vonzza magához a megbűvölt asszonyokat, s szívja el éltető, friss energiájukat. A lopott ifjúság azonban múlandó, csak az éhség örök…

VESSELIN STANEV (Piano) Jegyvásárlás
13 Esemény

Tüzes temperamentum, csendes melankólia

Boribon nyaral Jegyvásárlás
13 Esemény

Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon Nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn, a Thália Színház társulatának tagja játssza, meséjét a jól ismert Boribon dalokkal tarkítja.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!