2522 program


A Pál utcai fiúk - zenés játék - Pannon Várszínház Jegyvásárlás
13 Esemény

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

Egy, kettő, három - Az ibolya Jegyvásárlás
13 Esemény

Metsző humorral és mély emberismerettel írta meg két híres egyfelvonásosát Molnár Ferenc. Pazar szerepek színészeknek és remek szórakozás a nézőknek. Párban szép az élet, hát, még ha egy bankigazgató (Egy, kettő, három) és egy színházigazgató (Az ibolya) édes-sanyarú sorsát vetheti össze a közönség egy este, egy színpadon, két előadás során. De messzire menő következtetéseket nem kell levonni: mindkét hős (és holdudvara) magáért beszél, mindkét történet egy-egy „napi bölcselet”, rácsodálkozás a karrierre, hatalomra, és nem utolsó sorban a szerelemre, azóta sem változó világunkban. Mert ami változott, az „csak” a stílus, s habár a mai elegancia csupán egy fényes gomb egy száz évvel ezelőtti frakkon vagy zsaketten, az igény megmaradt. S ezzel együtt a problémák megoldásával járó édes-bajos küzdelmek is.

Killer Queen Jegyvásárlás
13 Esemény

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Lords of the Sound: Hans Zimmer zenéje Jegyvásárlás
13 Esemény

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2024/25 5/1 - Várdai István (cselló) Jegyvásárlás
13 Esemény

A régi ihletet ad az újnak, az új forma más minőséget teremt – a variációk izgalmas és értékteremtő játékával a Liszt Ferenc Kamarazenekar évek óta kiemelkedik a klasszikus zenei koncertek programkínálatából. Zeneakadémiai bérletük bővelkedik az újra értelmezésekben, az „ismerős, de mégis más” varázsát adó zenei változatokban.

Vámos Miklós: Jegyvásárlás
13 Esemény

Vámos Miklós estje arról, hogy mit tehetünk, ha édesanyánkról az jut eszünkbe: a halálnak van humorérzéke.

Az előadás hossza 100 perc szünet nélkül.

MINDENKI ENGEM AKAR! Jegyvásárlás
13 Esemény

A nálunk is népszerű legendás angol nevettető, Noël Coward merész vígjátéka a nyolcvanas évektől kezdve folyamatosan ott van London és New York legfontosabb színházaiban. Nem véletlenül: a könnyes nevetés mögött igazi meccsek zajlanak, mesteri játékosokkal.

Gryllus Vilmos-Biciklizős koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy szép nyári reggelen biciklizni indultunk, én és a 2 éves kislányom. Én a nyeregben, ő a rúdon, a
kis gyerekülésben. Ahogy mentünk, ő egyszer csak hátranézett, és azt mondta:
–Papa, énekelj!

Kötélugró Európa-bajnokság / European Rope Skipping Champinships Jegyvásárlás
13 Esemény

The Magyar Ugrókötelesek Szövetsége and the European Rope Skipping Organization is welcoming the best of Europe in Eger.
During the days of the championships we are going to see the most spectacular freestyles with dance, acrobatics. We will have the chance to witness attempts on breaking the World records of speed by the best and finest of the jump rope sport in Europe. Get your tickets now to be a part of this amazing event.

Tárlatvezetés a Kis magyar kockológia. A modernitás hajlékai a kádár-korszakban című kiállításban Jegyvásárlás
13 Esemény

Tárlatvezetés a Kis magyar kockológia. A modernitás hajlékai a kádár-korszakban című kiállításban

Martin Sieghart karmesterkurzus zárókoncertje Jegyvásárlás
13 Esemény

A nyári szabadságok előtt a június még tartogat izgalmakat és zenei csemegéket, melyre várjuk közönségünket!

Európa Kiadó koncert // Barlang Jegyvásárlás
13 Esemény

A ’80-as évek elején alakult, Menyhárt Jenő gitáros–énekes–igazgató köré épülő Európa Kiadó a magyar alternatív könnyűzene úttörő, mára legendássá vált formációja. A zenekar közel 40 éves fennállása alatt számos emblematikus felállásban működött, jelenleg Menyhárt Jenő mellett Bujdosó János, Kálmán András, Koroknay András és Gyenge Lajos a zenekar tagjai.

Wagner: A nürnbergi mesterdalnokok / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK Jegyvásárlás
13 Esemény

Wagner érett remeke, melyet már a Trisztán után, de még a Ring befejezése előtt írt, hivatalosan vígopera, és nem is marad adósunk a szórakoztatással, de jóval összetettebb: szó esik benne fiatalságról és öregségről, szerelemről és barátságról, művészetről és mesterségről, újításról és maradiságról.

Oscar Jegyvásárlás
13 Esemény

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Gyilkosság az Orient Expresszen Jegyvásárlás
13 Esemény

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján Jegyvásárlás
13 Esemény

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással.

Istenek és hősök – a legnépszerűbb Wagner-dallamok / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK Jegyvásárlás
13 Esemény

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

Az Illúzió Mesterei - Debrecen Jegyvásárlás
13 Esemény

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Debrecenbe!

KERINGŐVARÁZS Jegyvásárlás
13 Esemény

A BUDAPESTI STRAUSS ZENEKAR NYÁRI KONCERTJE


Margaret Island Jegyvásárlás
13 Esemény

Pozitív és elgondolkodtató popzenéjük és kirobbanóan energikus előadásmódjuk miatt a közönség hamar szívébe zárta a fonyódi kötődésű Margaret Island zenekart. A Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf alapította csapat olyan slágerek szerzői, mint a 2016-ban berobbant Eső, a Hóvirág, a Veled minden, a Nem voltál jó, a Házszám és a Valahol.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!