2523 program


MESEAUTÓ Jegyvásárlás
13 Esemény

Minden idők legemlékezetesebb Vígjátéka!

SZOMBATHELY FIGYELEM!

Agymanók 2 Jegyvásárlás
13 Esemény

A Disney és a Pixar új filmjében visszatérünk Riley fejébe, aki immáron tinédzser!

TVRTKO a Föld körül - Vujity Tvrtko előadása Mosonmagyaróváron Jegyvásárlás
13 Esemény

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete és történetei, amelyekkel szeretné jobbá tenni mindenki életét! A Túl minden határon-est méltó folytatása a Föld minden pontjáról most Önökhöz érkezik!

Komédia egy bankrablásról Jegyvásárlás
13 Esemény

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy… karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

3 dráma – a Színház és Film Intézet vizsgaelőadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Osztályvezető rendezőtanár: SOMOGYI SZILÁRD

Virágkocsi Korzó és Old Timer Kiállítás - Felnőtt Jegyvásárlás
13 Esemény

A felvonulást követően a menetben végig vonuló virágkocsik és oldtimerek kora délutántól testközelből is megtekinthetők, miközben a közönséget folklór csoportok bemutatói szórakoztatják.

A Pál utcai fiúk Jegyvásárlás
13 Esemény

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról. Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink.

Wagner: Az istenek alkonya / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK Jegyvásárlás
13 Esemény

Napjainkban aligha képzelhető el műalkotás, amely fontosabb figyelmeztetést rejtene magában a fenyegető természeti jelenségekről és a Föld lehetséges sorsáról vitázó emberiség számára, mint Az istenek alkonya. Talán még van idő arra, hogy visszaadjuk a gyűrűt a Rajna sellőinek.

Carmina Burana • Szegedi Kortárs Balett Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy civilizáció romjain tengődő, életben maradásáért küzdő, emberszerű barbár közösség rituálékkal teli életébe pillantunk be, akik félelmeikkel harcolva, ösztöneik által vezérelve próbálják átvészelni, amit a Sors rájuk ró. A Sors, ami néha jót, örömöt, szerelmet, máskor bánatot, halált hoz számukra.

Az álarcosbál Jegyvásárlás
13 Esemény

Giuseppe Verdi
AZ ÁLARCOSBÁL
Opera három részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

OperaTour - ANGOL/ENG - II. Jegyvásárlás
13 Esemény

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek.
Jegyár: 9000 Ft
Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Páratlan párok: Hullámzó Balaton tetején Jegyvásárlás
13 Esemény

Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

LÉVI STORY! - A FARMERKIRÁLY Jegyvásárlás
13 Esemény

Az előadásban gyönyörű dallamok, vérpezsdítő ritmusok, szívhez szóló klezmer muzsika ragadja magával a nézőt Kerényi Miklós Gábor rendezésében.

Leonardo mesterművei - művészeti filmvetítés Jegyvásárlás
13 Esemény

Leonardo da Vinci a világ legismertebb művésze. E film fókuszában, amely halálának 500. évfordulója alkalmából készült, páratlan festményei és rajzai állnak.

Caramel koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

A Pál utcai fiúk Jegyvásárlás
13 Esemény

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

A kellékes Jegyvásárlás
13 Esemény

Eberhard Streul kellékes-revüje nyomán Parti Nagy Lajos írt magyar darabot egy színházi kellékes nagy pillanatából, színházi estéjéből.

ÚJRA-HANGOLVA TÁNCGÁLA Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy este, ahol 2 felvonásban a táncé a főszerep

Esti erdő meséi Jegyvásárlás
13 Esemény

Mit rejt az erdő éjszaka? A túra nyomvonalán több állomást alakítunk ki, melyek mindegyike az esti erdő különleges világából tár fel egy-egy érdekes részletet. Ismerkedés az erdei állatok világával, esti lepkemegfigyelés, a Jági-tó lakóinak rejtett élete, élőlények UV fény alatt.

Turandot Jegyvásárlás
13 Esemény

Giacomo Puccini
TURANDOT
Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hajmeresztő Jegyvásárlás
13 Esemény

Nyomoztak már együtt a színház művészeivel? Ne hagyják ki! Most megtehetik! A híres zongoraművésznőt holtan találják otthonában, az elkövető egy fodrász szalon alkalmazottai között keresendő. A nyomozásban csak egy valaki segíthet. Ön, kedves néző! Ugyanis Önök befolyásolhatják és irányíthatják a nyomozást. Vigyázat! A történet minden este máshogy alakulhat.

Falstaff Jegyvásárlás
13 Esemény

Giuseppe Verdi
FALSTAFF
Vígopera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Dés László: ÍGY ÖTEN! koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!