2523 program


Válaszfalak Jegyvásárlás
13 Esemény

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Bohémélet Jegyvásárlás
13 Esemény

Giacomo Puccini
BOHÉMÉLET
Opera négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Don Carlos Jegyvásárlás
13 Esemény

Giuseppe Verdi
DON CARLOS
Opera négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A denevér Jegyvásárlás
13 Esemény

ifj. Johann Strauss
A DENEVÉR
Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, angol és magyar felirattal

A bolygó hollandi Jegyvásárlás
13 Esemény

Richard Wagner
A BOLYGÓ HOLLANDI
Opera három felvonásban, német nyelven, magyar, angol és német felirattal

HAYDN, ASIOLI, VIOTTI - DIEGO FASOLIS Ferencsik/1 Jegyvásárlás
13 Esemény

BONIFAZIO ASIOLI: f-moll szimfónia
GIOVANNI BATTISTA VIOTTI: a-moll hegedűverseny, No. 22, G. 97
***
JOSEPH HAYDN: 104. (D-dúr, „London”) szimfónia, Hob. I:104

Budapest Klezmer Band koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

A több mint 33 éves Budapest Klezmer Band ismét fergeteges muzsikával üdvözli a klezmer zene kedvelőit.
A világszerte ismert magyar zenekar egyedi hangulatú, koncerttel köszönti a nézőket.

Garzonpánik Jegyvásárlás
13 Esemény

Nóra és Alvin fordított Ádám-Éva történetet él át. Az ő sorsuk az, hogy a kihalt emberiség utolsó párjaként "újra elhinthetik az emberi faj magvát az univerzumban". Mindezt úgy, hogy abszurd módon össze vannak zárva egy lakásban, ahonnan nem tehetik ki a lábukat.

Kalandos esti túra Bugacon Jegyvásárlás
13 Esemény

Bugacon a pusztai naplementében kezdődő nyáresti sétánkon a szürkületkor vagy éjjel aktív állatokkal ismerkedünk, majd a homokbuckák tetejéről belehallgatunk a Nagyerdő hangjaiba. Visszafelé utunk a fényszennyezéssel alig érintett égbolt alatt vezet majd, ahol az időjárás függvényében csillagnézésre is lehetőségünk lesz.

Dámák a pakliban - krimi vígjáték Jegyvásárlás
13 Esemény

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A hülyéje Jegyvásárlás
13 Esemény

Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok?

Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze ágába nem jut megcsalni a férjét – és az elvét tartja mindaddig, amíg a férje őt meg nem csalja. Viszont, ha ez megtörténne, arra is felkészül: talonban tartja a jóképű Babillont, hogy ha kell, legyen kivel bosszút állni…

A hülyéje őrült és szerelmes bohózat – tökéletes nevettető kikapcsolódás szerelmeseknek, friss házasoknak, és hűtlenséget tervezőknek. Megszállott nőcsábászok és bosszúálló feleségek a Thália Színház Nagyszínpadán.

Kutyagoló Jegyvásárlás
13 Esemény

Kollár-Klemencz László és Háy János közös barangolása

Gubik Petra: Mi van a zsebemben? Jegyvásárlás
13 Esemény

Gubik Petra Junior Príma díjas, Honthy díjas színművész, színházi pályafutása mellett előadóművész-énekesként is tudatosan járja a saját útját. Két évvel ezelőtt adta ki első szólólemezét Ez van, ez! címmel, melyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter Sziámi alkotótársakkal közösen hoztak létre.

Kozma Orsi: Csillogó fekete lemezek - Nagy magyar énekesnők / JazzTime Jegyvásárlás
13 Esemény

Személyes megközelítéssel, mégis mindnyájunk számára átérezhető rajongással szólaltatja meg Kozma Orsi azoknak a magyar popdíváknak a számait, akik felnőtté válásában, ízlésvilágának kialakulásában meghatározó szerepet játszottak.

Kőszegi Imre: Good Time / JAZZMŰHELY Jegyvásárlás
13 Esemény

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Mike Gotthard: Sensual Brutality / JAZZMŰHELY Jegyvásárlás
13 Esemény

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

Adventi koncert - Európa karácsonya Jegyvásárlás
13 Esemény

A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

Snétberger Ferenc: Movements - Concerto gitárra és zenekarra – ősbemutató Jegyvásárlás
13 Esemény

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Bryan Anderson orgonakoncertje Jegyvásárlás
13 Esemény

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

The best of Elina Garanča Jegyvásárlás
13 Esemény

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Az Illúzió Mesterei - Dorog Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Szemle / Milf / Füge Produkció Jegyvásárlás
13 Esemény

Hormonológ.
Használt nő gyerekkel, érdekel?
Mos, ápol, házit ír, kényeztet!
Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért.

Démonok és hormonok Jegyvásárlás
13 Esemény

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Anconai szerelmesek Jegyvásárlás
13 Esemény

ANCONAI SZERELMESEK
ZENÉS KOMÉDIA KÉT FELVONÁSBAN
TURAY IDA SZÍNHÁZ ELŐADÁSA

Marc Camoletti: Boeing Boeing - Leszállás Párizsban Jegyvásárlás
13 Esemény

Marc Camoletti: Boeing Boeing – Leszállás Párizsban
bohózat két felvonásban
A Sensum Arts előadása

Örkény István: Tóték Jegyvásárlás
13 Esemény

A háború tombolása közepette az idilli Mátraszentannán élő Tót családhoz egy nap beállít az orosz fronton harcoló fiuk parancsnoka. Az őrnagy idegzetét súlyosan megrongálták a harctéri hónapok, ezért Tótéknál töltené kéthetes szabadságát. Ám hogy addig se tétlenkedjenek, dobozolásra kényszeríti a családot.

R. Strauss: Salome / MET EA Jegyvásárlás
13 Esemény

Tizenhat esztendős keleti hercegnő Izolda-hanggal - ezt a maximalista elvárást támasztotta Salome megformálóival szemben Richard Strauss, s most a dél-afrikai szoprán, a 2016-os Maria Stuarda-közvetítés Erzsébetjeként megismert Elza van der Heever készül a bizonyításra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!