2606 program


MAKÁM 40 VOCAL Jegyvásárlás
13 Esemény

Jubileumi Makám koncert a Várkert Bazárban. A zenekar pályafutásának vokális korszakát idézi fel az együttes szeptember 5-én 19 órakor az Öntőház udvaron.

Krulik Zoltán gitáros, énekes alapította a nyolcvanas években az együttest, amely a hazai zenei életbe az etno-avantgard kelet-közép európai követeként robbant be. Zenéjükben az ázsiai, a távol-keleti gyökerek, a balkáni és afrikai hatások is megjelentek, de a kortárs zene repetitív elemei is. 2022-ben Krulik Zoltán és a Makám megkapta a Magyar Örökség Díjat.

LAJTHA FESZTIVÁL - Koncert Lajtha László hangszeres és szakrális gyűjtései alapján Jegyvásárlás
13 Esemény

Koncert Lajtha László hangszeres és szakrális gyűjtései alapján
Lakatos Róbert és zenekara, közreműködik Navratil Andrea és Demeter László

LAJTHA FESZTIVÁL - Lajtha László kamara és zongoradarabjai Jegyvásárlás
13 Esemény

A kimagasló tehetségű zongoraművész, Balog József sokat tesz Lajtha László műveinek népszerűsítéséért. “Feltáratlan kincs”, amit minden generációnak ismernie kell.

Emilio Live koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Emiliot, az ország egyik legnépszerűbb televíziós személyiségét senkinek sem kell bemutatni, de kevesebben ismerik az ízig-vérig zenészt, akit már a húszas évei elején olyan muzsikusok vittek magukkal a zenekaraikba dobolni és énekelni, mint Babos Gyula, Szakcsi Lakatos Béla vagy László Attila.

Kisvakond nadrágja Jegyvásárlás
13 Esemény

Az eredeti Kisvakond mese csokorba fűzve több apró könyvrészletből – (film) epizódból kiragadott jelenettel, egységes egésszé formázva. A mozisok ezt egész estés családi filmként aposztrofálnák, de mivel ez egy bábjáték + élőszereplős combo, így elneveztük ezen a néven.

Vízitúra a tőserdei Holt-Tiszán Jegyvásárlás
13 Esemény

Lassú kenuzgatás a holtágon, sok beszélgetéssel. A gyökerező hínár-társulások között evezve megcsodálhatjuk a fehér tündérrózsa állományait, amelyek helyenként a vízitökkel keverednek. A vízről szemlélve a holtágat övező ártéri erdőket láthatjuk, mely szép hátteret biztosít ennek a tájnak. A vízi túra során a tiszai madárvilág képviselőivel is találkozunk.

Bastien és Bastienne / A telefon Jegyvásárlás
13 Esemény

Wolfgang Amadeus Mozart / Gian Carlo Menotti
BASTIEN ÉS BASTIENNE / A TELEFON
Egyfelvonásos operák magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Szarvasbőgés az Őrjegben Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Őrjeg a Duna egykori medrében kialakult hatalmas mocsárvilág maradványa. A környező területek gazdag nagyvad állománnyal rendelkeznek. Nyár végén, ősz elején megkezdődik a szarvasbikák nászra hívó hangja: a szarvasbőgés. A túra során kis szerencsével ennek is fültanúi lehetünk, majd az éjszaka további titokzatos hangjaival ismerkedünk.

Egy zseni látomásai – Hieronymus Bosch különleges világa - művészeti filmvetítés Jegyvásárlás
13 Esemény

Az EXHIBITION ON SCREEN sorozat filmjében egy olyan tárlatra léphetnek be a nézők, amelynek köszönhetően Hieronymus Bosch művei a világ számos pontjáról visszatértek hollandiai szülővárosába.

Janza Kata és Dolhai Attila zenekaros nagykoncertje Jegyvásárlás
13 Esemény

A nagy páros: Janza Kata és Dolhai Attila, egy megakoncertre készülnek az ország legnagyobb nézőterű színházában, az Erkel Színházban. Magyarország ikonikus zenés színházi színészei a legsikeresebb címszerepeikből énekelnek, prémium minőségű hang és fénytechnikával.

Esőember Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy színpadi előadás, amelyet hatalmas sikereket megélt film hívott életre. Az Esőember a szeretet felé vezető útról szól, arról a felszabadulásról, amit a materialitás levetkőzése jelent. Két egymásra utalt testvér közös úton indul el. Charlie ugyanis apja halála után nemcsak azt tudja meg, hogy mindössze néhány rózsabokor és egy rozzant autó az öröksége, hanem megismeri a hárommillió dollárnyi vagyonra szert tevő örököst is, aki nem más, mint az eltitkolt, intézetben élő Savant-szindrómás bátyja Raymond. A pénz megszerzésének reményében gyámságot vállal felette, majd kezdetét veszi közös életük.

LAJTHA FESZTIVÁL - Lajtha 9-10.vonósnégyese és zongoraquartetje Jegyvásárlás
13 Esemény

Lajtha 9-10.vonósnégyese és zongoraquartetje
Közreműködik: Korossy Quartet és a Notos Quartett
A fesztivál egyik kiemelt koncertjén két kvartett szólaltatja meg Lajtha műveit.

Öreglányok - zenés komédia Jegyvásárlás
13 Esemény

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők.
Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Kisvakond nadrágja Jegyvásárlás
13 Esemény

Az eredeti Kisvakond mese csokorba fűzve több apró könyvrészletből – (film) epizódból kiragadott jelenettel, egységes egésszé formázva. A mozisok ezt egész estés családi filmként aposztrofálnák, de mivel ez egy bábjáték + élőszereplős combo, így elneveztük ezen a néven.

LAJTHA FESZTIVÁL - Lajtha-gyűjtés feldolgozások Jegyvásárlás
13 Esemény

Lajtha-gyűjtés feldolgozások
Kiss Gy. László trió és a Tükrös zenekar

Apáink útján - Zenés történelmi visszatekintés Jegyvásárlás
13 Esemény

Zenés történelmi visszatekintés a magyar könnyűzene gyöngyszemeivel.

LAJTHA FESZTIVÁL - Ifjú Szivek Táncszínház előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Martin György utolsó szavai
Fókuszban Lajtha Lászlóval
A pozsonyi Ifjú Szivek Táncszínház előadása

Ha az ember odébbáll.../ a Spirit Alkotóműhely előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Ha az ember odébbáll...- családi játszma / a Spirit Alkotóműhely előadása

...a szemetet otthagyja."

Egy életem – Szinetár Dóra előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

„Szinetár Dóra önéletrajzi stand-up estje Lévai Balázs rendezésében megkapóan őszinte, kifejezetten humoros és fergetegesen jó!" - Mészáros Antónia - az UNICEF Magyarország vezetője



YBL POP - Hari Drama & Nagy Emma Quintet Jegyvásárlás
13 Esemény

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. Ezúttal két fiatal tehetséges csapat mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadon.

Vermeer - művészeti filmvetítés Jegyvásárlás
13 Esemény

Az amszterdami Rijksmuseum a történelem legátfogóbb Vermeer kiállítását hozta tető alá: 35, a világban szétszórt, ismert munkájából 28-at felsorakoztat.

Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban Jegyvásárlás
13 Esemény

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing Boeing (Leszállás Párizsban). Camoletti komédiája még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, ugyanis ez a világon legtöbbet játszott vígjáték!!!

Öreglányok - zenés komédia Jegyvásárlás
13 Esemény

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Öreglányok, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes, mégis minden mondatukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!!!

Mindenki megvan? Dr. Angster Mária színházi családállítás estje Jegyvásárlás
13 Esemény

Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállítás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!