Program


YBL POP - Hari Drama & Nagy Emma Quintet

YBL POP - Hari Drama & Nagy Emma Quintet

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. Ezúttal két fiatal tehetséges csapat mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadon.

Aktuális előadások



A hari drama sʊl band hozza saját magát. A Jövőből érkeztek, fokozottan titkos üzenetet szállítva, csak sajnos nagyon régen rakta le őket az űrhajó, így meg kellett várniuk, hogy a technika, és a társadalom megérjen annyira, hogy képes legyen fogadni azt. A pláne, hogy annyit vártak ennek elmondásával, hogy azóta mindenki már párszázszor hallotta a rádión. Pop - Jazz - Soul - Blues - RnB - Minden, a változás az egyetlen állandó. Igazi lélekből fakadó balladák és időtlen örök jelenlét megidézése.

Az Artisjus-díjas Nagy Emma Quintet a modern, kortárs jazz új generációs képviselője. Az idén hatodik születésnapját ünneplő zenekar rövid idő alatt járt be hosszú utat. A rengeteg hazai koncert mellett versenyek és fesztivál fellépések alkalmával jártak Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Szlovákiában. Ugyan az öt tag sok mindenben különbözik, már a kezdetektől fogva érződött, hogy sikeresen képesek egységként működni. A hangzásuk formálásában fontos tényező a kísérletező szellem, a szerzeményekben egyenlő hangsúllyal kapnak helyet kemény dob groove-ok, szabad improvizációk, dal formájú kortárs kompozíciók és egyéb különleges megoldások. A bemutatkozó Set to face (2018, szerzői kiadás), és a Low frequency oscillator (2020, Sinistra) után harmadik, Synced című lemezük 2022 tavaszán jelent meg a rangos svájci kiadó, a Unit Records gondozásában, a lemez anyaga pedig a frissen nyílt Magyar Zene Házában került bemutatásra márciusban. 

 

Nagy Emma - ének

Cseh Péter - gitár

Dénes Ábel - nagybőgő

Oláh Krisztián - zongora

Klausz Ádám - dob

 

Esőnap: 09.16. 

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánló


Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a…

A műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között -…

A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új nagynevű színész négyes mutatkozik be Dés László dalaival: Básti Juli,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!