2606 program


Best Of Dolhai Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy legendás életmű keresztmetszete sztárvendégekkel

Isten bolondja Jegyvásárlás
13 Esemény

Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó nagy sikerű önálló estje

Egy életem: Mucsi Zoltán Jegyvásárlás
13 Esemény

Lakatosnak tanult, de valójában focista szeretett volna lenni. Egy váratlan fordulattal segédszínész lett belőle a Szolnoki Szigligeti Színházban. Azt mondja, ekkor megette őt a színház: 15 évig szinte ki se lépett a falai közül. Az egysoros szerepekből küzdötte fel magát a főszerepekig. Hamarosan a „nagyvilág” is felfigyelt rá: Pestre került, ahol sorban jöttek a színház és film főszerepek. Megismerkedett Scherer Péterrel és beindult a legendás Kapa-Pepe páros. És azóta szinte megállás nélkül robog a pályán.

Fészekhagyók a Csaj-tavon Jegyvásárlás
13 Esemény

Gyalogos túra. Napjainkig az itt megfigyelt több mint 250 madárfajból legalább 100 költ is a területen.

Kalandra fel! Jegyvásárlás
13 Esemény

A fantasztikus világkörüli utazás során a nézők eljuthatnak a Világűrbe, az Északi-sarkra, részesei lehetnek az Özönvíznek, és egy Béka-DISCÓ-nak, majd a sivatagban megcsodálhatják a Kaktusz-táncot, megismerkedhetnek a Mexikói divattal, és egy fergeteges lovasbemutatóval teljesedik be az Őrület…

Balatoni Retróláz Jegyvásárlás
13 Esemény

Napfény és zene járja át a szívünket újra augusztusban!

Nyáresti túra a Kolon-tónál Jegyvásárlás
13 Esemény

A gyalogtúra során több kilátópontot érintünk, közben a megismerkedünk a Kolon-tó tájtörténetével, különleges élővilágával, érdekes növényeket és állatokat mutatunk be. Késő nyári hangulatban gyalogtúrázunk a Bikatrorok tanösvényen, gyönyörködünk a naplemente fényeiben, visszafelé a csillagos ég alatt vezet az utunk.

Deák Bill Gyula 75 Jegyvásárlás
13 Esemény

Immár második alkalommal Hegymagason.
Deák Bill Gyula születésének 75. évében szabadtéri nagykoncertre invitál mindenkit a Balaton-felvidék gyöngyszemébe, a Hegymagasi Piactérre, ahol a bluestól lesz hangos az este.
A környék magávalragadó, hangulata, természetközelisége mindenkit elvarázsol.

KastélyKoncert: Sárik Péter Trió Jegyvásárlás
13 Esemény

Sárik Péter Trió: Beethoven A Sárik Péter Trió műsorában Beethoven műveit dolgozta át a saját stílusára.

Nagy János Trió: Unreal Book – lemezbemutató koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

A Nagy János Trió+ ezen a koncerten mutatja be legújabb albumát.

Mézesvölgyi Nyár 2024 - Szibériai csárdás Jegyvásárlás
13 Esemény

Magyar katonáknak kell megszólaltatniuk Kálmán Imre zseniális operettjét, a Csárdáskirálynőt. Nincs jelmezük, díszletük, alig van hangszerük, nincs közöttük képzett színész, és a női szerepeket is nekik kell játszani. Viszont a hazajutás a tét, tehát nem kérdés: az előadásnak sikerülnie kell!

Hőhullám - zenés vígjáték Jegyvásárlás
13 Esemény

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól és kiélvezzék nyári szabadságukat.

LOFT Jegyvásárlás
13 Esemény

Három barátnő története. Szerelmekkel, válással, árulásokkal teli szenvedélyes szövetség. Három különböző sors, világlátás, de mindegyik fő mozgatórugója a vágy, az összetartozás, a szeretet. A szereplők humora, öniróniája, vagy annak hiánya sok mulatságos szituációba sodorja őket. Mi van, ha egyik barátnő elszereti a másik férjét, pedig csak segíteni akart… vagy mégsem? A titkok és feszültségek meddig feszítik a húrt? Vajon tisztázódnak a félreértések?

SZERELMI BÁJITAL Jegyvásárlás
13 Esemény

Csalárdság, fordulatok, viszonzott és viszonzatlan érzelmek, könnyelmű és állhatatos szerelmesek: az olasz bel canto mester, Gaetano Donizetti egyik legnépszerűbb vígoperáját hallgathatja meg az Újszegedi Szabadtéri Színpad közönsége.

Danny és Béla mesekoncert: Képzeletbeli Világzene Jegyvásárlás
13 Esemény

Danny Bain és Ágoston Béla zenés-mesés hangszerbemutatója és zenés revüje

Túrajó séták - Művészek, rabbik, kereskedők és mártírok Jegyvásárlás
13 Esemény

Járjuk be együtt az egykor virágzó veszprémi zsidó közösség ikonikus helyeit Auer Lipót szülőházától az izraelita ravatalozóig!

Holle anyó-Szamárfül projekt Jegyvásárlás
13 Esemény

A Szamárfül Projekt az alkotás, a kreativitás, a művészetek, a színház, a zene és a pedagógia miniatűr kortárs játszótere.

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg Jegyvásárlás
13 Esemény

gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek

Cserháti Emlékkoncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Az esten elhangzó dalokat két kiváló énekesnő, Szulák Andrea és Koós Réka előadásában hallhatjuk a Stúdió 11 Zenekar kíséretében.

CSILLAGÁSZ tábor II. Jegyvásárlás
13 Esemény

„Nem látta más, csak a Hold és a csillagok…” és milyennek látjuk a Napot? Kutassuk együtt a rejtélyes ködök, galaxisok, univerzum titkait! Találjuk meg együtt a választ a különös természeti jelenségekre!

Azt meséld el, Pista! Jegyvásárlás
13 Esemény

„Mi lenne, ha Örkény István egy nap újra megjelenne, egy színészben, egy színházban, egy este, leülne, venne egy lélegzetet, mesélni kezdené – olykor felállna – az életét, azután megint eltűnne?” Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Pszichoteatrum: Társ/as/játék Jegyvásárlás
13 Esemény

improvizációs, interaktív pszichológiai játék, párkapcsolati témákról

15 év Kaposfest - Jegyvásárlás
13 Esemény

Bősze Ádám tizenöt éve a Kaposfest házigazdája. A fesztivállal kapcsolatos élményeiről szól egy órás előadása, a tőle megszokott szórakoztató és kötetlen stílusban. Kiváló ráhangolódás a fesztivál koncertjeire, sok humorral és meghökkentő történetekkel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!