2534 program


A világ és a vége Jegyvásárlás
13 Esemény

Adott egy világ, amelybe beletartoztunk, minden rezdülésünkkel, idegszálunkkal kötődtünk hozzá, biztos igazodási pont volt, és egyszer csak eltűnik a föld a talpunk alól. Hogyan lehet tovább élni?

Alul semmi Jegyvásárlás
13 Esemény

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

ÚJRA: Jazzt Neked! Jegyvásárlás
13 Esemény

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel újra együtt muzsikál a Steve Jazz Trio és a Kodály Kórus. JAZZT Neked! című koncertjükkel a farsangi időszakban a zord telet, idén szeptemberben a perzselő nyarat búcsúztatjuk szenvedélyes jazz muzsikával és kóruszenével.

Nézőművészeti Kft./Szkéné: Hol a színészünk? Jegyvásárlás
13 Esemény

„Könnyeid és elcsukló hangod, arcod rángása, kinyújtott kezed, ami simogatni szeretne, ordítozó veszekedéseid, az intim mozdulataid – nyersanyag, anyag (…), ott ragyog játékában a színpadon.”

A hét főbűn (1992) / Európai Hidak: Budapest–Brüsszel sajnos elfogyott
13 Esemény

Tisztelt Néző, jól emlékeztél, a hét főbűn között valóban nem szerepel a szegénység, a bátorság vagy a szerénység. Ennek az antológiafilmnek az alkotói - hét belga és francia rendező - más nézőpontból mutatják meg a világot.

Bartók / Beethoven / R. Strauss - Concerto Budapest 24/25 G1 Jegyvásárlás
13 Esemény

BARTÓK / BEETHOVEN / R. STRAUSS
Baráti / Szűcs / Fenyő / Balázs / Keller

Európai Hidak: De Falla, Liszt, Fischer, Dvořák Jegyvásárlás
13 Esemény

Az európai hidak idén az egész kontinenst behálózzák: magyar rapszódia követ spanyol táncot, Bach előtti tisztelgés előz meg cseh zenét. Liszt műve ezúttal is a szerzőt megihlető városi cigányzene jellegzetes hangszerével kiegészülve, Lisztes Jenő közreműködésével szólal meg, aki meghódította már a Carnegie Hall, a Musikverein és a BFZ-vel együtt a BBC Proms közönségét is.

Váci Jazztükör, Elsa Valle és zenekara Jegyvásárlás
13 Esemény

Házigazda: Pálinkás Gergely,
gitáros, zeneszerző a hazai zenei élet elismert képviselője.

MOME - MTE: FÚZIÓ / TEST-MEZ Jegyvásárlás
13 Esemény

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - Magyar Táncművészeti Egyetem
60' kortárs performansz 12+
English friendly

Frakk és a foci Jegyvásárlás
13 Esemény

Bábjáték két félidőben, de csak egy felvonásban, hosszabbítás nélkül.

Magyar népi hangszerek – Vonósok / HANG-SZER-SZÁM Jegyvásárlás
13 Esemény

Azokról a húros hangszerekről, amelyeket elődeink a 17. század előtt hegedűnek neveztek, viszonylag keveset tudunk. A magyar hegedű néven ismert hangszer nyaka és teste egy darab fából készült, alakja hosszúkás téglatest volt.

Ringató foglalkozás – Apa, ma játssz te is! • Gáll Viktória Emese Jegyvásárlás
13 Esemény

A hétvégi Ringató foglalkozásokra az apukák, nagyszülők és minden szeretett hozzátartozó is el tud jönni énekelni és játszani. Ünnepi hangulatban telnek azok a Ringatók, ahol minden családból több felnőtt is elkíséri a gyerekeket.

Őrjárat Bábszázad - Színes Mancsok és más tappmancsok Jegyvásárlás
13 Esemény

Mentőakciók szárazon és vízen, levegőben vagy akár a föld alatt! Lehetetlen nem létezik, csak újabb kalandok és tengernyi izgalom. Végre itt a Bábszázad, akik színre viszik a mancsokat.

ÁRVA FIÚ - Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál története, dalokkal / előadóest a boldogság kereséséről Jegyvásárlás
13 Esemény

Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink.

Legújabb testamentum (2015) / Európai Hidak: Budapest–Brüsszel Jegyvásárlás
13 Esemény

„Isten létezik és Brüsszelben él.” Ezzel a határozott kijelentéssel kezdődik Jaco Van Dormael belga filmrendező filmje.

Liliom • Feledi János – Feledi Project Jegyvásárlás
13 Esemény

Az 1909-ben íródott LILIOM avagy egy csirkefogó élete és halála zsigerből elragadja a nézőket. Egy kis szobalány és egy körhintás legény közötti erőteljes és kaotikus szerelem történetét meséli el. Nyomorúság, nyers érzések, törékenység. A szereplők felelősséget vállalnak sorsukért, és bezárkóznak kudarcaikba, mintha százszor megtennék ugyanazt az utat anélkül, hogy változtatnának rajta.

KastélyKoncert: Kaláka55 Jegyvásárlás
13 Esemény

Akármilyen valószínűtlen, a Kaláka együttes ötvenöt éves! Természetesen nem egyenként, bár már a legifjabb Kaláka tag is túl van a hetvenen. De a jubileumi koncert nem erről szól…

Hárman a padon Jegyvásárlás
13 Esemény

A történet során három idős ember, a „vasnemzedék” nyugdíjas napjait követhetjük nyomon. Egy zsúfolt, XX. századi lakótelepen vagyunk, a padon két férfi és egy nő üldögél. A szelíd asszony mellett a valaha büszke, tettre kész, bátor katona, megbízható munkásember férfiak mára már megtört, mogorva, reszketeg bácsikká szürkültek. Mindhárman magányosak, ezért barátok lesznek. A kiüresedettség helyét lassanként az életszeretet érzése váltja fel. Néha ennyi az élet: néhány szó a hasonlóról, megértés és megértettség, erről mesél az előadás is.

Gaisha / Európai Hidak: Budapest–Brüsszel Jegyvásárlás
13 Esemény

Arab muzsika némi pszichedelikus színezettel, rappel és belga csavarral, így lehetne legjobban összefoglalni a Gaïsha esszenciáját, amely a különlegesen lágy hangú belga-marokkói énekesnő, Aïcha Haskal és a belga zenei színtér kiemelkedő muzsikusainak együttműködéséből jött létre 2022-ben.

Paár Julcsi: Rókatánc - Mesés komédia az egész családnak! Jegyvásárlás
13 Esemény

A családoknak szól Paár Julcsi magával ragadó, nép- és világzenei elemekből szövetelt, táncos, mesés kavalkádja. Impulzív, korosztályokon átívelő mesevilágba varázsolják át a nézőt a virtuóz zenészek, dinamikus és humoros táncszínházi elemek, lendületes sodrású játék. Nem csoda hát, hogy a történet szereplői és az őket minden kalandban végigkísérő muzsikusok mellett, a közönségből is előbújik a világot felfedezni vágyó gyermeki én, vagy egy merész, mindenre elszánt róka.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Közreműködnek:
Paár Julcsi - ének, mese
Szakál Tamás - hegedű, ének, mese
Kováts Gergő - fúvós hangszerek
Szabó Dániel - cimbalom
Könczei Bálint - brácsa
Bognár András - nagybőgő
Csiki Gergely - tánc, koreográfia
Steier-Eichmüller Barbara - tánc

Déryné bérlet 2024. ősz 1.ea: Semmi pánik! Jegyvásárlás
13 Esemény

Déryné bérlet 2024. ősz 1. ea: Woody Allen: Semmi pánik!
09.22. vasárnap 15.00
a Turay Ida Színház bohózata

A rendes lányok csendben sírnak Jegyvásárlás
13 Esemény

A rendes lányok csendben sírnak nemcsak felkavaró, hanem felszabadító és felemelő is. Erőt és bátorságot ad azoknak a nőknek, akik némán tűrték az erőszakot, akik nem merték felemelni a hangjukat, akik eddig szégyenbe burkolózva éltek.

A belgák királya (2016) / Európai Hidak: Budapest–Brüsszel Jegyvásárlás
13 Esemény

Figyelmeztetés: ez a film nem a belga királyi családról szól. A belgák kitalált királya (III. Nicolas) a történet szerint éppen Isztambulban tesz látogatást, amikor értesül Belgium széteséséről. Hazatérését azonban súlyosan akadályozza egy napvihar, amely lehetetlenné teszi a kommunikációt és a repülők navigációját.

Tökéletes mosoly  • Pataky Klári Társulat Jegyvásárlás
13 Esemény

Korunkban szinte minden a külsőségekről szól. Hogy nézünk ki, mit viselünk, hol lakunk, miket birtoklunk, hová járunk enni, sportolni, nyaralni, milyen státuszt töltünk be a világban az általunk birtokoltak révén. Meghatározzák az identitásunkat.

Vígkorúak Klubja Jegyvásárlás
13 Esemény

A Vígszínházban újraindul a közkedvelt Vígkorúak klubja! Célunk, hogy olyan változatos programot nyújtsunk klubtagjainknak, melynek keretében a közös játék és beszélgetés mellett kulisszatitkokról, aktuális bemutatóinkról is mesélünk, megismerhetik színházunk működését, bemutatjuk a különböző nélkülözhetetlen „háttérszakmákat”, melyek nélkül az előadások nem készülhetnének el.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!