2527 program


1948 - csomag nélkül / 1948 - ohne Gepäck Jegyvásárlás
13 Esemény

"Mert Németországban minden éjszakát végigsírtam, annyira hiányzott innen minden."

Tárlatvezetés - ZOOM /Guided tour - ZOOM Jegyvásárlás
13 Esemény

A tárlatvezetések Zoom belépőjeggyel vehetők igénybe.
A vezetések csoportosan indulnak.

Nők Lapja Példakép – Inspiráló beszélgetések és ünnepélyes díjátadó sajnos elfogyott
13 Esemény

Miként ösztönözhetnek minket példaképeink céljaink elérésében, hogyan formálhatják személyiségünket? A díjátadót a Nők Lapja szerzőinek és népszerű vendégeinek inspiráló beszélgetései színesítik. Különleges nők, elgondolkodtató témák, felejthetetlen élmények.

Idegenek mindenütt – Velencei Biennále 2024 Jegyvásárlás
13 Esemény

Az előadás bemutatja a 60. Velencei Képzőművészeti Biennále által felvetett főbb kérdéscsoportokat, a díjazottakon kívül, szubjektíven kiemel néhány fontos és izgalmas jelenséget, tárlatot – természetesen a magyar pavilonra is kitérve –, valamint szó lesz a biennále kísérőeseményeként a városban látható kiállításokról is.

Zsidó sportolónők Magyarországon - Szunyogh Szabolcs előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Ezúttal a sportolónőkről lesz szó: Kronberger Lili és Rotter Emília műkorcsolyázókról, Elek Ilona és Elek Margit vívónőkről, Sipos Anna asztaliteniszezőről, Székely Éva úszóról, Polgár Judit sakkozóról és Keleti Ágnes tornászról.

XX84 Jegyvásárlás
13 Esemény

- - - És neked mi a kifogásod a megalkuvásra? - - -

Dennis Kelly: Árvák sajnos elfogyott
13 Esemény

Dennis Kelly kamaradrámája egy lebilincselő krimi történetén keresztül mesél az előítéletekről, a gyűlöletkeltésről, a társadalmi rétegek szétszakadásáról, a társadalomban pattanásig feszülő félelemről és bizonytalanságról, vagyis arról, ami a legjobban meghatározza a mindennapjainkat.

Majestic Sounds orgonahangversenyek a hévízi Szentlélek templomban Jegyvásárlás
13 Esemény

Az 1999-ben felszentelt hévízi Szentlélek templomot Bocskay János építészmérnök tervezte. Az impozáns világoskék épület hét tornya a Szentlélek hét ajándékát jelképezi. A belső tér legyező alakú, az oltár körül félkörívben helyezkednek el a padok. A fából faragott főoltár egy galambot, a Szentlélek jelképét ábrázolja, és a mellékoltárok is galamb alakúak.

A legcsinosabb óriás Jegyvásárlás
13 Esemény

A Legcsinosabb óriás egyáltalán nem csinos, sőt. ORMÓTLAN! BUMFORDI!

Mindent felborít, mindent letapos. De hohó! Hiszen itt a gyógyír: a csudálatos

Anyatigrisek - musical sajnos elfogyott
13 Esemény

Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd.
Kell ennél több egy anyának?

Aranylakodalom Jegyvásárlás
13 Esemény

vígjáték két részben

Sztorik a konyhából - Lakásszínház Jegyvásárlás
13 Esemény

A De la Motte-Beer-palotában ezúttal egy izgalmas gasztro-irodalmi előadás kel életre, amelynek alapját Dragomán György zseniális novelláival a fókuszban a kortárs magyar irodalom legjavából válogatott írások alkotják.

A két pápa - Lukács Sándor, Jordán Tamás, Molnár Piroska, Trokán Anna Jegyvásárlás
13 Esemény

A pápának – pápaként kell meghalnia is. Nem lehet lemondania a szentatyaságról, kivéve, ha súlyos vagy gyógyíthatatlan betegségben szenved. Hétszáz éves hagyomány tört meg 2013. február 11-én, amikor XVI. Benedek pápa lemondott, egyben bejelentette, élete végéig megtartja az „emeritus pápa” címet. Ismerjük a folytatást is: a vatikáni Sixtus kápolna ajtaja bezárult, a bíborosi konklávé pár nap múlva az argentin Jorge Bergogliót választotta pápának. A Ferenc nevet vette fel.

Saya Noé Solo akusztik // KULT-Udvar koncert sajnos elfogyott
13 Esemény

Saya Noé a megszokott zenekari felállástól eltérve ezúttal egy különleges solo akusztikus koncerttel készül, ahol a dalok a legletisztultabb formájukban szólalnak meg, mindössze egy akusztikus gitár és Saya Noé szívből jövő hangjával.

Kaesz otthonok 1925–1960. Kaesz Gyula és Lukáts Kató tervezőházaspár otthonai Jegyvásárlás
13 Esemény

A Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ (MÉM MDK) és az Iparművészeti Múzeum partneri együttműködésben létrehozott Kaesz otthonok című kiállítása Kaesz Gyula belsőépítész és felesége, Lukáts Kató grafikus közös életük során kialakított lakásaiba nyújt bepillantást.

MISKA - múltidéző borosedények (tárlatvezetéses kiállítás) Jegyvásárlás
13 Esemény

A Hagyományok Háza – Magyar Népi Iparművészeti Múzeum legújabb kamarakiállítása a múzeum Miska kancsóiból és emberalakos kerámiáiból mutat be válogatást, különleges helyszínen. A Budai Vigadó pinceszintjén található Lajos-terem egykor borlerakatként működött, és megcsodálható benne az eredeti középkori városfal is, nem mindennapi élményt nyújtva a látogatóknak.

Csip-csip csóka Jegyvásárlás
13 Esemény

Mesék, mondókák, dalok, játékok a legapróbbaknak, Környei Alice-szal.

Vénuszdombi mesék (Gazon maudit) Jegyvásárlás
13 Esemény

Laurent és Loli látszólag a megtestesült álompár két gyermekkel. Laurent egy jól menő ingatlanügynökség tulajdonosa, jó néhány házasságon kívüli kalandja sem befolyásolja a családi harmóniát, természetesen Loli semmit sem tud a félrelépéseiről. Egy nap ez a harmónia elillanni látszik, amikor egy Marijo nevű lány lerobban a lakókocsijával pont a házuk előtt. Laurent-ban és Marijo-ban csupán egy dolog a közös: mindketten szeretik a nőket...

AZ ANIMA MUSICAE SZÜLETÉSNAPI KONCERTJE Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Anima Musicae születésnapi koncertje Sasha Parkerrel

Gólem Színház - Szorítsd meg a kezem! Jegyvásárlás
13 Esemény

A Gólem Színház előadása a Soproni Petőfi Színházban – 2024. június 20-án 19:00 órai kezdettel, a Soproni Ünnepi Hetek keretében

Project Geminiani / Francesco Geminiani összes hegedűszonátája korabeli hangszereken (8. előadás) Jegyvásárlás
13 Esemény

Izgalmas kamarakoncert-sorozatot hirdet a Budapest Bach Consort a 2023/2024-es évadra.

Lölöland (A szerelem Szegeden) Jegyvásárlás
13 Esemény

A világ úgy tudja, hogy Kaliforniában érnek véget a szerelmi álmok. Mi, magyarok tudjuk, hogy Szegeden is megtörténnek ilyenek. S ez olyan szép! Egyszer La La Land, máskor Lölöland. Vajon melyik a miénk?

Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskola: Koncertvizsga sajnos elfogyott
13 Esemény

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA,
SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM

KONCERTVIZSGA 2024

A Díj - Kiss Mari, Seress Zoltán, Szorcsik Kriszta sajnos elfogyott
13 Esemény

Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

Piastrella Trio & Friends Jegyvásárlás
13 Esemény

A Piastrella Trio műsorát túlnyomórészt a fúziós, modern jazz zenei világa határozza meg, a fiatal zenészek inspirációs forrásai között olyan nagyszerű zeneszerzők szerepelnek, mint Chick Corea, Keith Jarrett vagy Jesus Molina.

Kinyírni a világot Jegyvásárlás
13 Esemény

A film egy disztópikus lázálom, ami a süket, szikrázó fantáziával rendelkező Fiú (Bill Skarsgård) életét követi nyomon.

Tranzdanz : Hermész Jegyvásárlás
13 Esemény

Nem értjük, megfejthetetlen, mit miért tesz, irritál, de a személyiségében mégis van valami, ami megigéz. Mivel varázsol el bennünket, mivel hat ránk ez a folyton tabukat döntögető, elbűvölő és arrogáns szélhámos?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!