2590 program


Ray Cooney: Funny Money Jegyvásárlás
13 Esemény

Szeretnél gazdag lenni? Otthagyni a dögunalmas állásod? Elköltözni mondjuk Barcelonába? Ahol végre egész álló nap napozhatsz a tengerparton, miközben egy jéghideg cuba libret szürcsölgetsz? Nos, Császár András pontosan ezt tervezi tenni azok után, hogy véletlenül talál kétmillió eurót a hármas metrón.

MÜLLER PÉTER: SZERETETKÖNYV Jegyvásárlás
13 Esemény

Müller Péter az írja: "A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt."

János Vitéz Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Összpróba Produkció előadása.

Mesterjátszma - vetítés előtti beszélgetéssel - VárKert Mozi Jegyvásárlás
13 Esemény

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

iamyank solo ambient // KULT-udvar Jegyvásárlás
13 Esemény

Valószínűleg iamyank a tökéletes példa a magyar zenei élet jelenében, ha arról van szó, hogy az önkifejezésnek, egy elképzelés megvalósításának nincsennek igazán eszközhasználathoz kötött határai. Legyen szó hangszerről, stílusról vagy technikáról. A KULT-udvarba egy ember- és természetközeli texturális amibenttel érkezik, amivel saroktól sarokig kitölti a nyáresti teret.

Musical klub - Sport és Musical Jegyvásárlás
13 Esemény

Szabadtéri előadás!
A helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben, szabad helyválasztással történik!

Esőnap: augusztus 1. csütörtök 20:00

Kokan Mladenović: Madarak Jegyvásárlás
13 Esemény

Két férfi, akik belefáradtak a soha véget nem érő háborúban eltöltött életbe, a madarakkal együtt felépítik Felhőkakukkvárt, a művészettörténet egyik első megvalósított utópiáját. Két és fél ezer évvel Arisztophanész vígjátéka után, mi továbbra is háborúban élünk, amely nem ér véget, csak alakot vált és földrajzi helyet, fáradtak vagyunk, leigázottak, s csak álmodozunk saját utópiánkról. Vajon mindezek után létrehozható egy világ, ahol mindenki egyenlő, ahol nincs háború, nincsenek harcok?

FIESTA UDVAR - NYÁRESTI L-DANCE WHITE PARTY Jegyvásárlás
13 Esemény

Nem múlhat el az idei nyár sem egy fergeteges L-Dance latin karnevál nélkül.
Fantasztikus előadásokkal, pergő ritmusú táncokkal, könnyedén elsajátítható tánclépésekkel, izgalmas
táncversenyekkel és vidám, közös animációkkal várjuk a vendégeket.
Buliból nem lesz hiány!

S.Ö.R. Jegyvásárlás
13 Esemény

3 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás.

Kippkopp és Tipptopp Jegyvásárlás
13 Esemény

Összpróba és Thália Színház koprodukció.

Templomséták a Balaton körül - Siófok Jegyvásárlás
13 Esemény

Szórakoztató és egyben ismeretterjesztő előadás-sorozattal várja a Kultkikötő a látogatókat.

Matei Vişniec: Bohóc kerestetik Jegyvásárlás
13 Esemény

A világhírű román-francia író, Matei Vișniec: Bohóc kerestetik című darabjában három öreg bohóc várakozik az utolsó esélyre, egy felvételi alkalmával, a makacsul zárva maradó ajtó előtt. Ők a jól ismert Fellini-film bohócainak a leszármazottai. Egyszerre: „mindenkik” és „senkik”.

ÉDESKETTES HÁRMASBAN Jegyvásárlás
13 Esemény

Neil Simon - Marvin Hamlisch - Carole Bayer Sager:
ÉDESKETTES HÁRMASBAN
musical

KultúrKertMozi - A kis Nicolas és az elveszett kincs Jegyvásárlás
13 Esemény

A kis Nicolas remekül érzi magát a bőrében: otthon a papa és a mama, az iskolában pedig ott vannak a haverok. Csakhogy a papát előléptetik, ami költözéssel jár – az ország másik végébe..

Padlás - Musical Jegyvásárlás
13 Esemény

Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical. Az „Ég és föld” között elhelyezkedő padlás Rádiósának, az oda tévedő négy szellemnek és a gengszter Barabásának a történetén már generációk nőttek fel. A félig mese félig musical kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.



Kertmozi15 - Magyarázat mindenre Jegyvásárlás
13 Esemény

A Magyarázat mindenre egy 18 éves fiú botrányba torkolló érettségi vizsgájának történetén keresztül fest reális képet egy kettészakadt országról.

Örömszülők Jegyvásárlás
13 Esemény

ÖRÖMSZÜLŐK
VÍGJÁTÉK KÉT RÉSZBEN
TURAY IDA SZÍNHÁZ ELŐADÁSA

Mesterjátszma - VárKert Mozi Jegyvásárlás
13 Esemény

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.

Az Öröm Útja Jegyvásárlás
13 Esemény

Szeretettel ajánljuk figyelmébe Fertőszéplak 2016 óta évről-évre megnyíló rendezvényét, az Öröm útját. Az idén is egy több mint 2000 éves történet elevenedik meg szemeink előtt. Egy különleges, zenés misztériumjáték, mely nem csupán 60 fertőszéplaki és környékbeli ember összefogásának eredménye, de egyben hitvallás is.

Jegyvásárlás
13 Esemény

A Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny gálakoncertje



Ivan Viripajev: Iráni konferencia Jegyvásárlás
13 Esemény

Az előadás egy megrendítő spirituális utazás, amely a szabadság, az istenhit, a boldogság témáját járja körül többféle megközelítésben, arra késztetve a nézőket is, hogy szembesüljenek korunk legfontosabb kérdéseivel, civilizációnk létállapotával.

Csuja Imre és Csáki Judit - Imi mondj egy verset! Jegyvásárlás
13 Esemény

Régen-régen mikor még a szomszédok, barátok jobban összejártak. Előfordult, hogy az egyik család, akinek nem volt TV-je, átment a másik családhoz-akiknek volt- vitték a kisszéket és együtt nézték: mi van a dobozban?

Sybill Jegyvásárlás
13 Esemény

A Sybill nem hagyományos, „cukormázas” operett...

Horgas Eszter: A nő arcai Jegyvásárlás
13 Esemény

A nyári városmajori előadások között mindig megtalálhatjuk a fergeteges sikerű Horgas Eszter koncertet. Idén a fuvolaművész Koós Rékát hozza el szólista társként magával a Városmajori Szabadtéri Színpadra, akivel A Nő Arcai címmel egy szenvedélyes, virtuóz estet mutatnak be hazai és világslágerekkel.

Felső Tízezer, tigris szofi Jegyvásárlás
13 Esemény

Felső Tízezer koncert Szentendrén a Barlangban, vendég a tigris szofi!

LOFT Jegyvásárlás
13 Esemény

Egyfelvonásos kortárs komédia.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!