2590 program


FIESTA UDVAR - KUBA VARÁZSA Jegyvásárlás
13 Esemény

Betekintés a kubai és dominikai ritmusok, lépések világába.
Tanulj és érezd jól magad velünk ezen táncbemutatókkal, tánctanítással tarkított estén!

Funny money Jegyvásárlás
13 Esemény

Szeretnél gazdag lenni? Otthagyni a dögunalmas állásod? Elköltözni mondjuk Barcelonába? Ahol végre egész álló nap napozhatsz a tengerparton, miközben egy jéghideg cuba libret szürcsölgetsz? Nos, Császár András pontosan ezt tervezi tenni azok után, hogy véletlenül talál kétmillió eurót a hármas metrón.

Boribon nyaral Jegyvásárlás
13 Esemény

Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon Nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn, a Thália Színház társulatának tagja játssza, meséjét a jól ismert Boribon dalokkal tarkítja.

Templomséták a Balaton körül - Balatonfüred Jegyvásárlás
13 Esemény

Szórakoztató és egyben ismeretterjesztő előadás-sorozattal várja a Kultkikötő a látogatókat.

Kalap Jakab koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Kalap Jakab saját dalaiból álló Bábkoncertje a folk-világzene sokszínűségét ötvözi a magyar hagyományokkal, kialakítva ezzel sajátos egyedi stílusát, mely nagy sikert arat a gyermekek és szüleik körében.

Piroska és a farkas Jegyvásárlás
13 Esemény

Mesekertünk utolsó előadása: Majoros Ági bábszínháza / 45 percben

A padlás Jegyvásárlás
13 Esemény

Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical. Az „Ég és föld” között elhelyezkedő padlás Rádiósának, az oda tévedő négy szellemnek és a gengszter Barrabásának a történetén már generációk nőttek fel. A félig mese félig musical kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

KultúrKertMozi - Mágikus állatok iskolája Jegyvásárlás
13 Esemény

Milyen érzés lenne, ha lenne egy állatod, ai téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér? Ennek az iskolának a tanulói ilyen igaz barátokra lelnek..

Hrutka Róbert és Für Anikó - Minden titok Jegyvásárlás
13 Esemény

Für Anikó, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész és Hrutka Róbert, Fonogram- és Artisjus-díjas zenész, zeneszerző, közös estjén Ady Endre, József Attila, Kafka Margit, Bereményi Géza, Zelk Zoltán, Erdős Virág, Pilinszky János versei hangzanak el Hrutka Róbert által megzenésítve és prózában.

Drakula - A Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Mi mindent áldozunk fel a fiatalság oltárán? Korunk nagy kérdésére reflektál a Magyar Nemzeti Táncegyüttes felnőtteknek szóló táncszínjátéka, amely a klasszikus Drakula történettől eltérően egy magyarok és románok lakta erdélyi faluban játszódik. A vérszomjas vámpírtól rettegő környék félelemben él: a férfiak szerelmüket, apák lányaikat féltik a titokzatos lénytől, aki mágnesként vonzza magához a megbűvölt asszonyokat, s szívja el éltető, friss energiájukat. A lopott ifjúság azonban múlandó, csak az éhség örök…

Szentivánéji álom - táncszínház Jegyvásárlás
13 Esemény

Shakespeare egyik legismertebb vígjátéka egyben keserédes dráma a szerelem természetéről. Fiatalok vesznek el egy elvarázsolt erdőben, és miközben párjukat keresik, kiderül, hogy ebben a világban a szerelem csak függőség, a magány ellenszere. A kavarodásban a szerelmesek valójában egymásban
keresik önmagukat – ez a keresés pedig boldogsághoz és boldogtalansághoz is vezethet.


Funny Money Jegyvásárlás
13 Esemény

Császár András, a középkorú hivatalnok már unja jól megszokott kis életét, azonban minden megváltozik, amikor a metróban összeütközik egy ismeretlennel és elcseréli vele az aktatáskáját.

A mosoly országa Jegyvásárlás
13 Esemény

Híressé vált, slágerekkel teli operettje, A mosoly országa Lehár Ferenc életművének összefoglaló darabja. Lehár titkon Puccinit tekintette a mesterének, s e művet feltehetően a Pillangókisasszony férfiváltozataként, azaz "Pillangó úr"-ként álmodta meg.

Brácsásvicc - Danubia Zenekar Jegyvásárlás
13 Esemény

A klasszikus zenészek is nevetnek néha – általában a brácsásvicceken. Pedig a brácsa komoly hangszer, mindent tud, amit egy vonósnak kell: énekel, sír, nevetgél és búg. A brácsások tényleg a legjobb fejek a zenekarban, ezen az előadáson pedig megmutatják, mekkorát tévednek, akik leírják a zenekar rút kiskacsáját.

Babszem Jankó Jegyvásárlás
13 Esemény

Hősünk, kicsi létére, nagy segítsége szeretne lenni édesapjának, akinek folyton arra kell ügyelnie, hogy megóvja aprócska gyermekét attól, hogy bajba ne keveredjen a nagy segítés közepette. A féltés, óvás ellenére a baj elkerülhetetlen, és- mint azt tudjuk- nem jár egyedül. Viszontagságos útja során rengeteg akadályt kell leküzdenie, mire elérkezik az őt megillető helyre.

Túrajó - #GAZ69 Jegyvásárlás
13 Esemény

Rázódj velünk össze új, rendhagyó városnéző túránkon, melyen GAZ 69 nosztalgia terepjárók ülésein nézelődve furikázunk Veszprém hullámvasútra hajazó utcáin!

Cézanne - Egy élet portréi - művészeti filmvetítés Jegyvásárlás
13 Esemény

Bármennyire is szeretjük felfedezni a művészek széles spektrumát, mégis újra és újra visszatérünk a XIX. század végének rendkívül termékeny franciaországi időszakához: Monet, Renoir, Manet, Degas, Van Gogh, Matisse, Morisot, Cassatt, Whistler... és mindenekelőtt Paul Cézanne művészetéhez, akit Picasso egyszerűen csak mindannyiunk atyjának nevezett.

Mindörökké barátnők- a Spirit Alkotóműhely előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Életmese egy részben

(az előadás szünet nélkül, 90 perc)

Babylon Jegyvásárlás
13 Esemény

amerikai filmdráma, 188 perc

Főszerepben: Margot Robbie, Brad Pitt

A dzsungel könyve Jegyvásárlás
13 Esemény

A Kipling-regény alapján készült rendkívül népszerű musical a dzsungelt, mint emberi társadalmunk tükörképét értelmezi. Ebben a valóságban az emberi tulajdonságokkal felruházott vadak létünk jobbik felét képviselik: kemények, de őszinték, a dzsungel-társadalom a természet áthághatatlan, szigorú törvényei szerint él.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!