2518 program


Nyárköszöntő dallamok - Forrás Kórus Egyesület Jegyvásárlás
13 Esemény

Művészetek Háza Gödöllő
Helyszín: Színházterem
Esemény kezdése: 2024. 06. 27. (csütörtök) 19.00

Kristály Slam Jegyvásárlás
13 Esemény

Mi a Slam Poetry? Előadói-költészeti műfaj, a név az 1980-as évek Chicagojából ered, de épít a sámán költők, trubadúrok, lángoszlop költők hagyományára is. A SlamPoetry események bemutatókból, open mic produkciókból és versenyből állnak.

Horizont: Egy amerikai eposz Jegyvásárlás
13 Esemény

A nagyszabású film érzelmes utazásra invitál, amelyben a néző a családok, a barátok és az ellenségek szemszögén keresztül tapasztalhatja meg, milyen volt Amerika hőskora.

Red Stones Quartet Jegyvásárlás
13 Esemény

A kvartett megszólalása kuriózumnak számít a hazai jazzszínpadokon. Intenzív és karakteres zenei világát a lendület és a kreativitás emeli még magasabb szintre, amelyhez Vörös László izgalmas kompozícióin túl Szaniszló Richárd virtuóz vibrafonszólói, Bögöthy Ádám melodikus bőgőjátéka és Hidász Tamás összetett, színes ritmikái is hozzájárulnak.

Zenekompót - Dívák! Boney M és ABBA koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Zenekompót / Dívák! Boney M és ABBA koncert
Június 27. 20:00

Egy életem: Mucsi Zoltán Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Egy életem sorozatban híres művészek mesélnek az életükről, a számukra meghatározó pillanatokról és történetekről. A forgatókönyvet itt valóban az élet írja.

Kertmerülés és játékos relaxáció a Jókai-kertben Jegyvásárlás
13 Esemény

A program alapja a lassú, de tudatos séta, mozgásos és kreatív játékok és a vezetett meditáció. Nem terheli túl az ember figyelmét, de mégis leköti, segít a tudatos jelenlét megélésben. A célja a természettől elszakadt ember visszavezetése a szabad környezethez, a gyermeki játékossághoz.

Motorosok Jegyvásárlás
13 Esemény

MOTOROSOK (16)
The Bikeriders
amerikai krimi-dráma, 116 perc, 2023
R. Jeff Nichols, Sz. Austin Butler, Tom Hardy, Jodie Comer, Michael Shannon

A ZENÉT SZOLGÁLÓ VIRTUOZITÁS a Szolnoki Szimfonikusokkal sajnos elfogyott
13 Esemény

A Szolnoki Szimfonikusok következő hangversenye a Zeneakadémia Nagytermében: A ZENÉT SZOLGÁLÓ VIRTUOZITÁS.
Az együttes karmestere ez alkalommal Massimo Belli

Holtverseny / Totth Benedek / a Kultúrbrigád előadása (Mentőcsónak) Jegyvásárlás
13 Esemény

„A váltás a világ legegyszerűbb dolga: addig nem ugrasz el, amíg a másik meg nem érinti az ujjával a falat. Egyetlen folyamatos mozdulat vagytok.”

Bingózz a K11-ben! / június Jegyvásárlás
13 Esemény

A nyári hónapokban a bingó társasjáték rejtelmeiben merülhetünk el a K11-ben! Gyere és tölts el egy könnyed péntek estét a barátaiddal! A játék nyerteseire minden alkalommal ajándékok várnak!

Bármit mondhatsz - Kovács Patrícia, Schmied Zoltán sajnos elfogyott
13 Esemény

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Gerlóczy Zsigmond: Narrow Path Jegyvásárlás
13 Esemény

A huszonnyolc éves budapesti zongorista, Gerlóczy Zsigmond sokoldalú, kereső muzsikus.

áRON feat Szakonyi Milán - Nemcsak Jazz Klub Jegyvásárlás
13 Esemény

Romhányi Áron eMeRTon, többszörös Fonogram-díjas zongorista, Artisjus díjas zeneszerző, valamint Szakonyi Milán Fonogram-díjra jelölt énekes- gitáros estje a két művész rendkívül sokszínű zenei életútjának kivonata. Új és régi saját dalok, és régi magyar slágerek virtuóz, "bárzenei hangulatú" előadása várható - egy pici modern csavarral.

Fekete Jenő 40 éve a pályán Jegyvásárlás
13 Esemény

A mintegy 4 évtizedes zenei terméséből válogat, kedvenc blues, rock and roll és boogie számaiból, illetve saját szerzeményei is szerepet kapnak az est folyamán.

A kellékes Jegyvásárlás
13 Esemény

Kern András legendás és sokszínű humorával, a kisemberek ábrázolásának mestereként teszi emlékezetessé ezt az előadást.

AZ ŐRÜLT NŐK KETRECE sajnos elfogyott
13 Esemény

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Túrajó séták - Csúcs volt Inotán Jegyvásárlás
13 Esemény

Fedezd fel velünk az erőművészet gyöngyszemét és barangoljuk be együtt az egykori November 7. Hőerőmű ipari monstrumait!

Kisvakond nadrágja Jegyvásárlás
13 Esemény

Az eredeti Kisvakond mese csokorba fűzve több apró könyvrészletből – (film) epizódból kiragadott jelenettel, egységes egésszé formázva. A mozisok ezt egész estés családi filmként aposztrofálnák, de mivel ez egy bábjáték + élőszereplős combo, így elneveztük ezen a néven.

Kippkopp és Tipptopp Jegyvásárlás
13 Esemény

Kippkoppot és Tipptoppot, a két huncut gesztenyefigurát bizonyára senkinek sem kell bemutatni - Marék Veronika szeretnivaló karaktereivel egy egész generáció nőtt fel, a gesztenyefiúcska és a gesztenyelány pedig ezúttal Jeli Viktória történetében tér vissza a gyermekközönség elé, hogy játszani invitálják mind egymást, mind a legkisebb nézőket.

Tompeti és Barátai Jegyvásárlás
13 Esemény

A Tompeti Show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, vicces és képességfejlesztő játékokkal.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!