630 program


Mozart: Requiem Jegyvásárlás
13 Esemény

Műsor / Programme:
J. S. Bach: d-moll toccata és fúga – on the great pipe organ / a BAZILIKA NAGY ORGONÁJÁN
W. A. Mozart: Requiem

Diák Dohány belépőjegy Jegyvásárlás
13 Esemény

A Dohány utcai zsinagóga vagy Nagy Zsinagóga a neológ zsidóság nagy zsinagógája Budapesten, a Dohány utcában. Európa legnagyobb zsinagógája. Az egykori zsidónegyedben áll, ahol ma is sok zsidó vallású ember él, akik a hagyományokat még mindig őrzik. A zsinagóga rendszeresen helyszíne a Zsidó Nyári Fesztiválnak.

Recirquel: Solus Amor Jegyvásárlás
13 Esemény

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Mária főhadnagy Jegyvásárlás
13 Esemény

Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-ban bécsi forradalom kitörésekor férfiruhába bújik, és álnéven csatlakozik az egyetemi légióhoz...

Magyar Nemzeti Táncegyüttes: Végvárak, vitézek Jegyvásárlás
13 Esemény

Kalandos táncszínjáték Fekete István A koppányi aga testamentuma című regényének ihletésére

Handel est Jegyvásárlás
13 Esemény

A hangverseny súlypontját Georg Friedrich Handel két reprezentatív egyházzenei műve alkotja.

A Pál utcai fiúk - zenés játék - Pannon Várszínház Jegyvásárlás
13 Esemény

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

Európa Kiadó Jegyvásárlás
13 Esemény

2022 után ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó. Annak idején villámgyorsan váltak a hazai alternatív rockzenei élet meghatározó együttesévé és kisebb-nagyobb megszakításokkal a kilencvenes évek középig működött a zenekar.

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE Jegyvásárlás
13 Esemény

A The Dire Straits Experience előadásában csendülnek fel az ikonikus zenekar dalai 2024. augusztus 11-én a Tokaj Fesztiválkatlan színpadán.

Kozma Orsi: Csillogó fekete lemezek - Nagy magyar énekesnők / JazzTime Jegyvásárlás
13 Esemény

Személyes megközelítéssel, mégis mindnyájunk számára átérezhető rajongással szólaltatja meg Kozma Orsi azoknak a magyar popdíváknak a számait, akik felnőtté válásában, ízlésvilágának kialakulásában meghatározó szerepet játszottak.

A Szerb Antal-kód avagy a Pendragon legenda Jegyvásárlás
13 Esemény

14+
150 perc, 1 szünettel
Bábtechnika: árnyjáték, bunraku

Hétvégi Ringató a Pesti Vigadóban Jegyvásárlás
13 Esemény

Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – ezzel a gondolattal hívjuk a kisgyermekes családokat három év alatti gyerekekkel a Ringató-foglalkozásokra, ahol cél a zenei élmény.

Traviata Jegyvásárlás
13 Esemény

Giuseppe Verdi
TRAVIATA
Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Székely fonó Jegyvásárlás
13 Esemény

Kodály Zoltán
SZÉKELY FONÓ
Életképek magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Az Orfeum mágusa Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Orfeum mágusa

A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a becses publikumot.

Az Illúzió Mesterei - Orosháza Jegyvásárlás
13 Esemény

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Orosházára!

Padlás - Musical Jegyvásárlás
13 Esemény

Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical. Az „Ég és föld” között elhelyezkedő padlás Rádiósának, az oda tévedő négy szellemnek és a gengszter Barabásának a történetén már generációk nőttek fel. A félig mese félig musical kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.



Lords of the Sound: Hans Zimmer zenéje Jegyvásárlás
13 Esemény

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

João Pedro Teixeira – Miquèu Montanaro (BR/FR) | Montanaro – Horváth – Németh Trió (FR/HU) Jegyvásárlás
13 Esemény

Miquèu Montanaro zeneszerző, furulya- és harmonikaművész sajátos útja Provance-ból indul, hogy a mediterrán térségen keresztül eljusson a világ legtávolabbi zenéihez, integrálva azok különböző elemeit saját darabjaiba.

PARIS THE SHOW Jegyvásárlás
13 Esemény

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Jazz Side Story Symphonic - Szőke Nikoletta, Gájer Bálint & a Danubia Zenekar / JazzTime Jegyvásárlás
13 Esemény

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

Tóth-Vajna Zsombor és a Harmonia Caelestis Barokk Zenekar - Buxtehude, Bach és a lübecki Abendmusik Jegyvásárlás
13 Esemény

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

Bryan Anderson orgonakoncertje Jegyvásárlás
13 Esemény

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Nine - Kilenc Jegyvásárlás
13 Esemény

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Carmen • Pécsi Balett Jegyvásárlás
13 Esemény

Carmen a szabadság szimbóluma. Története az olthatatlan vad szerelem drámája.

Dekameron 2023 Jegyvásárlás
13 Esemény

16+
185 perc 1 szünettel

Centenáriumi Évadzáró Gála José Curával Jegyvásárlás
13 Esemény

A Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus nagyszabású évadzáró gálakoncertje a Főnix Arénában, a világhírű José Cura és Ester Pavlů fellépésével.

Aire Flamenco Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Aire Flamenco műsora a tradicionális flamenco műfajokból válogatva hívogat egy olyan mediterrán kalandra, amelyben a déli tengerek levegője a budapesti belvárosi színház varázserejével fonódik össze, és kísér Téged még napokon át.

Az Illúzió Mesterei - Kaposvár Jegyvásárlás
13 Esemény

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Kaposvárra!

Lord of the Dance Jegyvásárlás
13 Esemény

A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás a jövő évi európai turné keretében Magyarországon is látható 2024. május 24-én a budapesti MVM Dome-ban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!