Program


Aire Flamenco

Aire Flamenco

Az Aire Flamenco műsora a tradicionális flamenco műfajokból válogatva hívogat egy olyan mediterrán kalandra, amelyben a déli tengerek levegője a budapesti belvárosi színház varázserejével fonódik össze, és kísér Téged még napokon át.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 17. péntek, 20:00

A flamenco tüze körül ülni és poharazgatni, megosztani az akkor és csak ott spontán alakuló zene és tánc örömét régi, vagy új barátokkal, kontroll nélküli jókedvvel és együttérzéssel beleengedni magad a muzsikába és az éjszakába, átadni magad a déli napfény és saját magad csodáinak. Sok egyéb mellett ez az Aire Flamenco, a hangulat, vagy atmoszféra, ami körüllengi ezt az ősi, ugyanakkor nagyon is naprakész műfajt. A ritmus szilaj lüktetésébe belevegyülő lágy dallam, ezer felé futó ének, sebesen pergő, majd hirtelen megálló tánc, és mindezek találkozása, egybefonódása. Ez maga a beszélgetés a tűz körül, amibe Téged is várunk, hogy bekapcsolódj figyelmed, aznapi kedved energiáival, megidézett történeteid hangulatával. 

Ezen az estén a hazai flamenco élet rég-új szereplőjével élesztjük fel a tüzet. Kóródi Gyöngyvér, La Perla énekes nemrég tért haza Jerezből, amit a flamenco bölcsőjének is neveznek. Az énekeken, dallamokon túl hozta magával mindazt a lelkesedést, attitűdöt és hangulatot, ami a műfaj életigenlő rezgéseit adja. Dalait Girán Péter gitárművész kíséri gitáron, Baklanov Szandra cajónon és Böröcz Petra flamenco táncművész tánccal. György Andrea hegedűművész csodás játéka igazán különleges hangulatot kölcsönöz majd az estének.

Böröcz Petra - tánc
Kóródi Gyöngyvér - ének
Girán Péter - gitár
György Andrea - hegedű
Baklanov Szandra - cajón, taps

Exkluzív kávézónk várja Nézőinket előadás előtt-alatt-után.
[ FÉM | színház+kávézó+belváros ] 
Itallap: https://www.femszinhaz.hu/kavezo

Kávéházi nézőtér: 4 szék az asztalok körül.

Az előadás napján magasabb jegyárral kell számolni!

Ajánlatunk


Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne.

Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 03. 21. (csütörtök) 19.00

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Dr. Csernus Imre önálló estjén a rá jellemző profizmussal és lényeglátással döbbent rá gondolkodásmódunk fricskáira, és állít fel bennünket említett…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!