631 program


János vitéz Jegyvásárlás
13 Esemény

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Magyar Állami Népi Együttes: Csodaváró betlehemes Jegyvásárlás
13 Esemény

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Az Illúzió Mesterei - Debrecen Jegyvásárlás
13 Esemény

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Debrecenbe!

Csipkerózsika - Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása - VárkertFeszt 2024 Jegyvásárlás
13 Esemény

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Vujicsics 50 - „Kitekintés” – motivikus zene a 21. században Jegyvásárlás
13 Esemény

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Talamba 25: Promenade - Vendég: Sena, DJ Bootsie és a Cantemus Vegyeskar Jegyvásárlás
13 Esemény

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Nagyzenekari koncert: Brahms – 2 Jegyvásárlás
13 Esemény

A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a Fesztiválzenekar műsorára.

Wagner / Brahms / Mendelssohn - Concerto Budapest 23/24 G2 Jegyvásárlás
13 Esemény

MŰSOR:
WAGNER: Lohengrin – előjáték, WWV75
BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77
MENDELSSOHN: Szentivánéji álom kísérőzene, op. 61

Christian Tetzlaff hegedű, Angelica leánykar
Vezényel: Keller András

VÁMPÍROK BÁLJA musical Jegyvásárlás
13 Esemény

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Aida Jegyvásárlás
13 Esemény

Giuseppe Verdi
AIDA
Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

IL VOLO 2024 Jegyvásárlás
13 Esemény

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Philip Glass, Godfrey Reggio: Koyaanisqatsi – Kizökkent világ (1982) - Filmkoncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Mefisztó / a Kultúrbrigád előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Szulák Andrea klasszikusra hangolva a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarával–VárkertFeszt 2024 Jegyvásárlás
13 Esemény

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Philippe Herreweghe és együttesei: Beethoven-est Jegyvásárlás
13 Esemény

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Maszat-Az előadás Jegyvásárlás
13 Esemény

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Jegyvásárlás
13 Esemény

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

OperaTour - SPANYOL/SPA - I. Jegyvásárlás
13 Esemény

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek.
Jegyár: 9000 Ft
Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az Illúzió Mesterei - Sárvár Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Sapporotól Budapestig, Takuma Onodera (Japán) zongorakoncertje Jegyvásárlás
13 Esemény

Sapporotól Budapestig, Takuma Onodera (Japán) zongorakoncertje

From Sapporo to Budapest, Piano concert by Takuma Onodera

Pécsi Balett: Faust, az elkárhozott - Táncdráma két részben Jegyvásárlás
13 Esemény

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Snétberger Ferenc: Movements - Concerto gitárra és zenekarra – ősbemutató Jegyvásárlás
13 Esemény

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Az Illúzió Mesterei - Gödöllő Jegyvásárlás
13 Esemény

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Gödöllőre!

Rigoletto Jegyvásárlás
13 Esemény

Giuseppe Verdi
RIGOLETTO
Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Győri Balett: Peer Gynt Jegyvásárlás
13 Esemény

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

LARA FABIAN Jegyvásárlás
13 Esemény

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest!
Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

ATTRACTION Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Daniele Gatti és a Drezdai Staatskapelle - Közreműködik Frank Peter Zimmermann Jegyvásárlás
13 Esemény

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

István, a király Jegyvásárlás
13 Esemény

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente
ISTVÁN, A KIRÁLY
A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Poppea megkoronázása Jegyvásárlás
13 Esemény

Claudio Monteverdi – Bella Máté
POPPEA MEGKORONÁZÁSA – OPERAVIZSGA
Opera két részben, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Brussels Jazz Orchestra & Philip Catherine, Bert Joris, David Linx / Európai Hidak: Budapest–Brüssze Jegyvásárlás
13 Esemény

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Harmony of Love - Király Linda koncertje. Vendég: Király Viktor Jegyvásárlás
13 Esemény

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Lords of the Sound: Hans Zimmer zenéje Jegyvásárlás
13 Esemény

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Brian Blade & The Fellowship Band Jegyvásárlás
13 Esemény

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!