1876 program


Pintér Béla és Társulata: Anyaszemefénye Jegyvásárlás
13 Esemény

zenedráma
A Pintér Béla és Társulata valamint a Katona József Színház koprodukciója

Pintér Béla és Társulata: Anyám Orra Jegyvásárlás
13 Esemény

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

LÉVI STORY! - A FARMERKIRÁLY Jegyvásárlás
13 Esemény

Az előadásban gyönyörű dallamok, vérpezsdítő ritmusok, szívhez szóló klezmer muzsika ragadja magával a nézőt Kerényi Miklós Gábor rendezésében.

ÉBREDÉS Kökény Attila & Rakonczai Viktor koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR ÜNNEPI GÁLAKONCERT Jegyvásárlás
13 Esemény

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A társulat hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Komolyzenei – többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss – művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát és népdalt is játszanak.

Krabat a Fekete Malomban Jegyvásárlás
13 Esemény

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

Midnight Music Jegyvásárlás
13 Esemény

Erre a koncertre nem kell kiöltözni, nem tart órákig, cserébe barátságos és közvetlen a hangulat, amit még oldottabbá tesznek Fischer Iván szellemes kommentárjai az elhangzó művekről.

Huszka Jenő – Szilágyi László: MÁRIA FŐHADNAGY operett két részben Jegyvásárlás
13 Esemény

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak te rólad álmodom; Nagy árat kért a sors a boldogságért... – ugye mindenkinek ismerősen csengenek az előbbi dallamok?

Habana Social Club - Búcsú turné Jegyvásárlás
13 Esemény

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Nádasdy Balettgála : Varázskönyv Jegyvásárlás
13 Esemény

„A szépet szeresd egy életen át!” (Berczik Sára)

Szub/Verzió – Szabadtéri vetítések, Társadalmi rendetlenség Jegyvásárlás
13 Esemény

Társadalmi rendetlenség (Fredrik Gertten, Svédország, 2023, 93')

PARIS THE SHOW Jegyvásárlás
13 Esemény

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Tartuffe Jegyvásárlás
13 Esemény

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

Képzelt beteg Jegyvásárlás
13 Esemény

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

WE WILL ROCK YOU QUEEN MUSICAL Jegyvásárlás
13 Esemény

A musical karakterei napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi. A darab szereplői olyan rock és pop legendák neveit viselik, mint például Britney Spears, Ozzy Osbourne, Lady Gaga, Tina Turner, Madonna, Cindy Lauper, Pink, AC/DC, Mick Jagger, Presser Pici, Bródy Tini, Bono és Buddy Holly.

A nagy Gatsby Jegyvásárlás
13 Esemény

zenés party két részben

Családi RögvEst Jegyvásárlás
13 Esemény

Családok figyelem! Családi RögvEst délután!

Az öreg hölgy látogatása Jegyvásárlás
13 Esemény

tragikus komédia két részben

Felnőtt Rumbach Pre opening belépőjegy Jegyvásárlás
13 Esemény

A 2021-ben újra megnyílt az épület, azonban közösségi térként ma koncerteknek, előadásoknak, rendezvényeknek is helyet ad, és a Zsidó Múzeum és Levéltár külső kiállítótereként is szolgál. Szakrális tere újra működő zsinagóga. Az épületben kóser kávéház működik.

Barátom, Harvey Jegyvásárlás
13 Esemény

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A makrancos királylány Jegyvásárlás
13 Esemény

Szőnyi Erzsébet
A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY
Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

Szivák-Tóth Viktor: Fényeskedjék neki Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy befolyásos ember meghal. Apa, férj, barát, üzlettárs, politikus. A hatalmas életmű hatalmas űrt hagy maga után, melynek betöltéséért azonnal megindul a harc, miközben az omladozó magánbirodalom alapjai egyre-másra bukkannak ki a törmelékek alól.

Székely fonó Jegyvásárlás
13 Esemény

Kodály Zoltán
SZÉKELY FONÓ
Életképek magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Az Orfeum mágusa Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Orfeum mágusa

A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a becses publikumot.

Vértestvérek Jegyvásárlás
13 Esemény

A londoni premier évében, 1983-ban elnyerte a legjobb új musicalnek járó Laurence Olivier-díjat. Ezzel vette kezdetét a darab 24 évig tartó töretlen sikere: a Vértestvérek a West End történetének harmadik leghosszabb ideig futó musicalje. A neves brit szerző, Willy Russell zenés művét a József Attila Színház Nagyszínpadán láthatja a közönség, Lengyel Ferenc rendezésében.

Pintér Béla és Társulata: A 42. hét Jegyvásárlás
13 Esemény

A fogantatástól a születésig negyvenkét hét telik el. Ebben az időszakban játszódik darabunk. Hősünk azonban nem egy születendő gyermek vagy édesanyja, hanem egy szülész-nőgyógyász: Dr. Virágvári Imola.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!