1764 program


Karácsonyi Koncert, Közreműködik: Vigh Andrea, Balázs János Buy tickets
13 Event

Különleges, látványos koncerttel várja Balázs János, Vigh Andrea és a Jakobi Koncert Kft. a zenerajongókat a Karácsonyi Koncertre, amely 1999 óta évente a karácsonyi ünnepeket megelőző napokban kerül megrendezésre a Zeneakadémia Nagytermében.

Bűn és bűnhődés Buy tickets
13 Event

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Előző életek (Csortos) Buy tickets
13 Event

A 2023-as év legnagyobb kritikus- és közönségkedvenc romantikus filmje szívszorító történet az életre szóló döntésekről, kihagyott lehetőségekről és az igaz szerelemről.

Krabat a Fekete Malomban Buy tickets
13 Event

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

Amorf Ördögök - Minibár és a Celluxbetyár (Minibar and the Sellotape Bandit) / HEY JUNE! Sold out
13 Event

The Amorf Ördögök began life as a high school band, before becoming one of the definitive groups of 21st century Hungarian pop music. The title of this concert - Minibár és a Celluxbetyár (Minibar and the Sellotape Bandit) - references the band's three album releases.

Slow Village: Lassú Palota (Slow Palace) / HEY JUNE! Buy tickets
13 Event

Since their formation in 2016, Slow Village - who feature three MCs and two DJs and perform old-school yet never anachronistic hip-hip - have reached the point where they can perform as a headliner in any club in Hungary and also make the night-time slots at summer festivals.

Baroque concert: Händel, Telemann, Gluck Buy tickets
13 Event

Jordi Savall is at the helm of the Budapest Festival Orchestra again! This time, the living legend of early music will be conducting a production centered around the themes of natural elements and the furies, performed on historic instruments by the Baroque Ensemble of the BFO founded in 2011.

Shemekia Copeland Buy tickets
13 Event

Shemekia Copeland amerikai bluesénekesnő, a New York-i Harlemben született. Hamar elkezdett énekelni, első nyilvános fellépése a Cotton Clubban volt, nagyjából 10 éves korában.

HOBO 80 Buy tickets
13 Event

Földes László Hobo jövőre ünnepli 80. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívja közönségét 2025. február 15-én a Papp László Budapest Sportarénába.

Ünnepeljük együtt, hogy HOBO 80!

Lefkovicsék gyászolnak (Csortos) Buy tickets
13 Event

Breier Ádám a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjában készült első nagyjátékfilmje, a Lefkovicsék gyászolnak sok humorral beszél a generációs különbségekről, és legfőképpen arról: sosem késő megbocsátani. A keserédes dramedy meghívást kapott az amerikai Palm Springs Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába.

A ZENÉT SZOLGÁLÓ VIRTUOZITÁS a Szolnoki Szimfonikusokkal Buy tickets
13 Event

A Szolnoki Szimfonikusok következő hangversenye a Zeneakadémia Nagytermében: A ZENÉT SZOLGÁLÓ VIRTUOZITÁS.
Az együttes karmestere ez alkalommal Massimo Belli

EGYÜTT. Inaktelki képek 2000–2002 Buy tickets
13 Event

Az időszaki fotókiállítás egy kalotaszegi falu életét, a falut működtető közösségi kapcsolatokat mutatja be.

Republic 35 Buy tickets
13 Event

A REPUBLIC zenekar jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívják a közönséget 2025. február 1-én, az MVM Dome-ba.

Kurátori tárlatvezetés- EGYÜTT. Inaktelki képek 2000–2002 Buy tickets
13 Event

Az időszaki fotókiállítás egy kalotaszegi falu életét, a falut működtető közösségi kapcsolatokat mutatja be.

Piano recital by Gergely Bogányi Buy tickets
13 Event

The Piano - Jakobi Concerts

Madame Tussauds Budapest Buy tickets
13 Event

52 magyar és nemzetközi figurával várja a látogatókat a Madame Tussauds Budapest. A földkerekség 24. Madame Tussauds produkciója a belvárosi Palazzo Dorottyában nyílt meg 2023 május végén. A 250 éves múltra visszatekintő turisztikai világmárka legújabb kiállításán sztárokat, a történelem, a kultúra és a tudomány legismertebb alakjait rejtik a termek, köztük 17 magyar vonatkozású személyiséget.

Manon Buy tickets
13 Event

Sir Kenneth MacMillan / Jules Massenet / Martin Yates
MANON
Ballet in three acts

Dee Dee Bridgewater Quartet: We Exist! - Jazz Legends - Sponsored by Lexus Buy tickets
13 Event

Dee Dee Bridgewater's career is now in its sixth decade, and while she says she's put in a lot of work to find herself, there's no doubt that the jazz world sees her as an institution.

Kék Pelikan (Csortos) Buy tickets
13 Event

Mit ér a szabadság, ha nem lehet élni vele? Európa felfedezése olyan erős és természetes igényként jelentkezik, hogy egyáltalán nem számít, milyen úton válik lehetségessé. Az Európába vágyódó három jóbarát, Ákos, Laci és Petya valahonnan megkapja egy srác telefonszámát, aki hamis vonatjegyeket árul...

Budapest Klezmer Band koncert Buy tickets
13 Event

A több mint 33 éves Budapest Klezmer Band ismét fergeteges muzsikával üdvözli a klezmer zene kedvelőit.
A világszerte ismert magyar zenekar egyedi hangulatú, koncerttel köszönti a nézőket.

Kiss Tibi és az Aranyakkord Buy tickets
13 Event

Az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen öntudatlanul. Egymás mellett ültek gitárral a kezükben és rájöttek, hogy megalakultak. Az Aranyakkord egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Sajátságos pszichedelikus-akusztikus hangulat, Rock’n’Roll rezervátum, szellemidézés, hangzásvilágát éppúgy jellemzi az utcai poros romantika, mint az éteri csilingelések.

A fösvény Buy tickets
13 Event

Moliére humoros, ám szókimondó, az ember gyarló tulajdonságait szellemesen pellengérre állító komédiájáben egy olyan fösvény apáról – Harpagonról – rajzol kíméletlen karikatúrát, aki a pénz imádatában nem ismer se embert, se Istent, józan eszét is elvesztve mindent ennek rendel alá.

Ments meg, szerelem! Buy tickets
13 Event

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegélyszolgálat felkeresése vagy akár egy ételrendelés.

Skorpió Buy tickets
13 Event

Kerékgyártó István új drámája, a Skorpió látlelet jelünkről és közelmúltunkról. A 2000 és 2025 között játszódó családtörténet, egy nagyvállalkozó és fiai sorsának prizmáján át megérthetjük a rendszerváltás máig ható ellentmondásosságát, amelynek sötét oldala a legújabb kori Magyarországra is árnyékot vet.

Dalok a Pesti holdfényben Buy tickets
13 Event

Zerkovitz Béla, a pesti kuplé édesapja: benne ismert magára, általa ébredt öntudatra Budapest népe. Dalaiban lelt formát por, bűz, német és jiddis szó, cinikus törtetés és elomló szentimentalizmus, ezekben szólalt meg a belkerületek titkos romantikája, húrjain született újjá a kuplé, a pesti népdal. Zerkovitzot nem lehetett nem szeretni, így vagy úgy, de mindenkire hatott.

A helyzet ura Buy tickets
13 Event

Megváltó-projekt a 2020-as évek Magyarországán. Angyali üdvözlet a fehérje-feldolgozó árnyékában. Megtörtént eset alapján.



3i PARty • Petrovics Sándor - Csuzi Márton Buy tickets
13 Event

3i PARty egy fantázia alapú közös táncolás a Nemzeti Táncszínház előcsarnokában Petrovics Sándorral és Dj Gentle Bastardal.
Petrovics Sándor 2012-ben diplomázott kortárstáncművészként a Budapest Kortárstánc Főiskolán. Sorsfordító eseménynek bizonyult, amikor Izraelben a Vertigo Dance Company-nál kezdett el dolgozni. Ez idő alatt Tel Aviv-ban diplomát szerezett, mint Ilan Lev Method (ILM)terapeuta, a gaga mozgásnyelvvel pedig mélyebben Sharon Eyal darabja kapcsán ismerkedett meg.

Random Trip - VárkertFeszt 2024 Buy tickets
13 Event

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

VANmeSE • Szigligeti Színház Nagyvárad Táncegyüttes Buy tickets
13 Event

Újra színpadra állítjuk az eredetileg Foltin Jolán Kossuth-díjas koreográfus által alkotott VANmeSE című előadást, amelyet 2017-ben mutattunk be először a Nagyvárad Táncegyüttes és a Szigligeti Társulat koprodukciójaként.

Test-Lélek-Tangó • Argentin Tangó Táncszínház - Budai László és vendégei Buy tickets
13 Event

Sokfélék és sokszínűek vagyunk. Testileg és Lelkileg egyaránt.
Mennyire tudod felismerni és elfogadni a benned lévő sokszínűséget?
Ezen az estén ezeket a kérdéseket boncolgatjuk a tangó lépésein keresztül.

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.