Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora
Élményfőzés és vacsora Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív séfjével
Élményfőzés és vacsora Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem kreatív séfjével
Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Utolsó előadás dátuma: 2022. május 18. szerda, 17:30
Vegán alapok 1. rész - Élményfőzés és vacsora
Május 18. 17:30-21:30
PROGRAM:
- anyagismeret, beszerzési források
- főzéselméleti alapismeretei
- gyakorlati módszerek
- vágástechnikák
- egyéb konyhatechnológiai eljárások
MENÜ
Lebbencsleves
Szejtán készítés - gyúrás, főzés, vágás, panírozás, sütés
Gabonafasírt főzése - formázás, sütés
Vegán sajt panírozása és sütése
Spenótfőzelék készítése
Vitaminsaláta idény zöldségekből - darabolás, ízesítés
Sajátítsd el a növényi konyha alapjait Kovács Zoltán kreatív vegán séf segítségével! 30 éves szakmai tapasztalattal és 15 éves vegán múlttal tart neked bemutatót, majd a közös főzést élményvacsora koronázza meg!
Helyszín: BORGANIKA (1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. – A Klauzál téri Vásárcsarnok 1. emeletén, a Spar felett.)
A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.
Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal
Znajkay Zsófia: Péntek úr csodálatos barátai 5+ Bemutató: 2023. október 6. 100 perc, 1 szünettel
A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!
A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!