Program


Ízek és emlékezet - erdélyi zsidó gasztronómia

Ízek és emlékezet - erdélyi zsidó gasztronómia

A tradicionális erdélyi zsidó konyha, köztük a szombatos avagy zsidózó székely kulinária fogásait Király Kinga Júlia főzi meg és mutatja be, akinek nagy sikerű könyve, Az újrakezdés receptjei több száz órányi interjú és holokauszt-túlélőkkel való közös főzés alapján tárta fel a háború előtt virágzó erdélyi közösség gasztronómiai szokásait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 12. csütörtök, 18:00

Ajánlatunk


A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye.

A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a Fesztiválzenekar műsorára.

Ajánló


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!