Budapest

1345 Színház868 Koncert, zene362 Múzeum, kiállítás220 Élményprogram

Budapest

1335 program


Leonardo mesterművei - művészeti filmvetítés Jegyvásárlás
13 Esemény

Leonardo da Vinci a világ legismertebb művésze. E film fókuszában, amely halálának 500. évfordulója alkalmából készült, páratlan festményei és rajzai állnak.

Ki nevel a végén? - komédia / a Spirit Alkotóműhely előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Ha az ember öngyilkos akar lenni, mert elhagyja a férje...kire számíthat? A barátaira! Szerencsére hősnőnknek vannak barátnői, hetente találkoznak egy társasjáték partin.

Labek & Chrobak feat. Zahár Fanni - Electric Lounge Jegyvásárlás
13 Esemény

A Labek & Chrobak duo Chrobák Adrián és Szallabek Balázs 2022-ben alakult projektje. Adrián és Balázs 2016 óta zenélnek különböző formációkban így a duó koncepciója több évnyi tapasztalatból forrt össze. Zenéjükben a downtempo, elektronika és deep house kombinációja van jelen. Mivel mindkét tag eredetileg gitáros, így kézenfekvő volt számukra, hogy a hangszert többféleképpen is beépítsék a produkcióba. A mély basszus és a tánczenei dobok találkozása a törzsi perkusszív elemekkel jellemzik a duó jellegzetes hangzását.

Mintapinty Jegyvásárlás
13 Esemény

Kovács Dominik-Kovács Viktor
Mintapinty
A KOLLÁZS EGYESÜLET előadása.

Friss Hús rövidfilmes válogatás - vetítés előtti beszélgetéssel - VárKert Mozi Jegyvásárlás
13 Esemény

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

L.A. Suzi koncert // KULT-udvar Jegyvásárlás
13 Esemény

L.A. Suzi koncert // KULT-udvar

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Búbánatos magyar nóták és dallamos kávéházi punk sanzonok, kaliforniai álmodozás és francia-olasz diszkó. Anna és Gergő 2020-ban alakult formációja különleges gitár - és zongorajátékok, máskor pedig szintetizátorfüggönyök és őrületes beatek kíséretében kalauzol minket az önutálat és a kiégés mezejére, amit a népies dallamok és a humor tesz még szórakoztatóbbá.

Köszönjük, Eötvös Péter! Schnittke, Schönberg, Bartók, Kurtág, Eötvös Jegyvásárlás
13 Esemény

Köszönjük, Eötvös Péter! Schnittke, Schönberg, Bartók, Kurtág, Eötvös

Geröly Space Sextet Jegyvásárlás
13 Esemény

Geröly Space Sextet

Budapest Music Center

Hazánk egyik legkarakteresebb ütőhangszerese, Geröly Tamás és barátainak koncertje igazi csemegének ígérkezik a komplex struktúrájú kortárs szabadzene hívei számára.

Kertmozi15 - Nyersanyag Jegyvásárlás
13 Esemény

Kertmozi15 - Nyersanyag

Csokonai Rendezvényház

Filmes csapat érkezik egy távoli faluba, hogy a helyi fiataloknak közösségépítő, művészeti szakkört tartsanak. A filmrendező és társai hamar elnyerik az ott élők bizalmát. Közelebb kerülve hozzájuk felismerik, hogy a faluban félelmetes méreteket ölt az elnyomás.

KultúrKertMozi - Vinski és a láthatatlanság ereje Jegyvásárlás
13 Esemény

A fiatal fiú találkozik egy titokzatos gyógyszerésszel, aki egy üveg mágikus port ad neki. Ez a szer lehetővé teszi, hogy láthatatlanná váljon és átjusson falakon..

Friss Hús rövidfilmes válogatás - VárKert Mozi Jegyvásárlás
13 Esemény

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

Beszélgetés Bariccoval Jegyvásárlás
13 Esemény

Beszélgetés Bariccoval

Fesztivál Akadémia

Az író legenda először Magyarországon:
beszélgetés Bariccoval

Bingózz a K11-ben! / július Jegyvásárlás
13 Esemény

Bingózz a K11-ben! / július

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Szereted a lottót, de szeretnél egy izgalmasabb játékban szerencsét próbálni vagy egyszerűen csak szeretsz közösségben játszani?

YBL POP - Gorg & Benzol - Bujdosó Trió Jegyvásárlás
13 Esemény

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. Ezúttal két fiatal tehetséges csapat mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadon.

Családi koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Családi koncert

Fesztivál Akadémia

Vivaldi: A négy évszak

Winterreise Jegyvásárlás
13 Esemény

Winterreise

Fesztivál Akadémia

Schubert: Winterreise

Tündérkerti Nyári Partik Mydros együttes Jegyvásárlás
13 Esemény

Tündérkerti Nyári Partik Soroksáron a Tündérkert teraszon. Hangulatfelelős: Mydros görög zenekar.

Szeretettel Kanadából Jegyvásárlás
13 Esemény

Szeretettel Kanadából

MoM Kult Szabadtéri Színpad

Polyák Lilla és Gömöri András Máté zenés élménybeszámolója

Growler (US/HU) Jegyvásárlás
13 Esemény

Growler (US/HU)

Budapest Music Center

Műsorukban játszanak számokat Robinson legutóbbi két albumáról (Ancestral Numbers I & II) is, de a zenekar elsődleges célja, hogy bemutassa Robinson, Cox és Walton művészi együttműködését, amely 30 évvel ezelőtt, Kaliforniában kezdődött, és számtalan zenei anyagot inspirált.

Vár-barlangi rövidtúra Jegyvásárlás
13 Esemény

Vár-barlangi rövidtúra

Duna-Ipoly Nemzeti Park

A Budai Vár-barlang Budapest egyik legkülönlegesebb látnivalója, Magyarország egyik legrendhagyóbb barlangja.
Ismerd meg a Budai Vár alatt húzódó barlangrendszer látogatók elől eddig elzárt részeit, gyere velünk egy izgalmas történelmi és természetismereti utazásra!

Mesterkurzus Diák koncert és a FI verseny díjazottjainak hangversenye Jegyvásárlás
13 Esemény

Mesterkurzus Diák koncert és a FI verseny díjazottjainak hangversenye

Túrajó séták - Urbex fotóstúra Istvántelken Jegyvásárlás
13 Esemény

Alig akad olyan fotós, akinek ne szerepelne bakancslistáján az egykori Istvántelki Főműhely bejárása. Urbex fotóstúránkon körbesétálunk a 120. évét taposó csarnokban, ahol már szétbontott vagy újjászületésre váró vasúti kocsikat, mozdonyokat, és egyéb ritkaságnak számító szerelvényeket fotózhatsz kedvedre. Profi túravezetőnk kompozíciót, beállításokat javasol neked, miközben válaszol a kérdéseidre. Az épületben többnyire félhomály uralkodik, ezért ajánljuk, hogy a fotóstúrára fényerős objektívet: nagylátó-, vagy halszem objektívet hozz magaddal.

Belépni tilos? Velünk szabad!

Békási kertmozi: Gátlástalan örökösök Jegyvásárlás
13 Esemény

Békási kertmozi: Gátlástalan örökösök

ÓKK- Békásmegyeri Közösségi Ház

Gátlástalan örökösök
(magyarul beszélő amerikai film, 95 perc, 2022)

Rambala Éva Erőszakmentes kommunikáció alapjai Jegyvásárlás
13 Esemény

Olyan készségeket szeretnél megtanulni, melyek segítségével a konfliktusok nem elkerülendő rossz dolgok lesznek, hanem nagyszerű lehetőségek a fejlődésre?

CSUKÁS ISTVÁN–DARVAS FERENC: ÁGACSKA Jegyvásárlás
13 Esemény

CSUKÁS ISTVÁN–DARVAS FERENC: ÁGACSKA

Marczibányi Téri Művelődési Központ

Interaktív, zenés játék 6-12 éveseknek

Kishableány Pesti Művész Színház Jegyvásárlás
13 Esemény

Kishableány Pesti Művész Színház

Klauzál Gábor Művelődési Központ

zenés mesejáték

Kizárólag az utókor számára Jegyvásárlás
13 Esemény

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Minimyst akusztik koncert // KULT-Udvar Jegyvásárlás
13 Esemény

Minimyst akusztik koncert // KULT-Udvar

K11 Művészeti és Kulturális Központ

A Minimyst Duó, mely néha Trióként működik, Mészáros István, Szabó Bálint és Öllős Dávid közreműködésével játsza a Minimyst régi és újabb, magyar és angol nyelvű dalait. A két gitárra épülő, akusztikusabb hangszerelésben hangsúlyosabb szerepet kap a vokál, de a ritmusos megszólaltatás érdekében előkerülnek a shakerek, a csörgők és egy varázslatos dob pedál is.

KultúrKertMozi - Mágikus állatok iskolája Jegyvásárlás
13 Esemény

Milyen érzés lenne, ha lenne egy állatod, ai téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér? Ennek az iskolának a tanulói ilyen igaz barátokra lelnek..

Drakula - A Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Mi mindent áldozunk fel a fiatalság oltárán? Korunk nagy kérdésére reflektál a Magyar Nemzeti Táncegyüttes felnőtteknek szóló táncszínjátéka, amely a klasszikus Drakula történettől eltérően egy magyarok és románok lakta erdélyi faluban játszódik. A vérszomjas vámpírtól rettegő környék félelemben él: a férfiak szerelmüket, apák lányaikat féltik a titokzatos lénytől, aki mágnesként vonzza magához a megbűvölt asszonyokat, s szívja el éltető, friss energiájukat. A lopott ifjúság azonban múlandó, csak az éhség örök…

Brácsásvicc - Danubia Zenekar Jegyvásárlás
13 Esemény

Brácsásvicc - Danubia Zenekar

Óbudai Danubia Nonprofit Kft.

A klasszikus zenészek is nevetnek néha – általában a brácsásvicceken. Pedig a brácsa komoly hangszer, mindent tud, amit egy vonósnak kell: énekel, sír, nevetgél és búg. A brácsások tényleg a legjobb fejek a zenekarban, ezen az előadáson pedig megmutatják, mekkorát tévednek, akik leírják a zenekar rút kiskacsáját.

Cézanne - Egy élet portréi - művészeti filmvetítés Jegyvásárlás
13 Esemény

Bármennyire is szeretjük felfedezni a művészek széles spektrumát, mégis újra és újra visszatérünk a XIX. század végének rendkívül termékeny franciaországi időszakához: Monet, Renoir, Manet, Degas, Van Gogh, Matisse, Morisot, Cassatt, Whistler... és mindenekelőtt Paul Cézanne művészetéhez, akit Picasso egyszerűen csak mindannyiunk atyjának nevezett.

Tündérkerti Nyári Partik La Movida Jegyvásárlás
13 Esemény

Tündérkerti Nyári Partik La Movida

Táncsics Mihály Műv. Ház

Tündérkerti Nyári Partik Soroksáron a Tündérkert teraszon. Hangulatfelelős: La Movida kubai zenekar

Mindörökké barátnők- a Spirit Alkotóműhely előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Életmese egy részben

(az előadás szünet nélkül, 90 perc)

Sisi, Magyarország szerelmese - séta Erzsébet királyné nyomában Jegyvásárlás
13 Esemény

Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori Királyi Palota környékén? Sétánkon minden kiderül!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!