Program


Growler (US/HU)
5

Growler (US/HU)

Műsorukban játszanak számokat Robinson legutóbbi két albumáról (Ancestral Numbers I & II) is, de a zenekar elsődleges célja, hogy bemutassa Robinson, Cox és Walton művészi együttműködését, amely 30 évvel ezelőtt, Kaliforniában kezdődött, és számtalan zenei anyagot inspirált.

Aktuális előadások



Közreműködik:
Jason Robinson - szaxofon
Christopher Cox - harsona
Scott Walton - nagybőgő
Porteleki Áron - dob

Képzeletgazdag kompozíciók, heves groove-ok és kalandvágyó improvizációk kövezik ki a Growler nevű új nemzetközi kvartett útját, amelynek vezetője Jason Robinson amerikai szaxofonos-zeneszerző, tagjai pedig a Budapesten élő amerikai harsonás, Christopher Cox, a virtuóz nagybőgős, Scott Walton, illetve Porteleki Áron magyar dobos, akinek tevékenységei a népzenétől az elektronikus zenéig ívelnek. Ez a koncert lesz első európai turnéjuk utolsó állomása, hogy aztán a budapesti SuperSize stúdióban rögzítsenek lemezt. Műsorukban játszanak számokat Robinson legutóbbi két albumáról (Ancestral Numbers I & II) is, de a zenekar elsődleges célja, hogy bemutassa Robinson, Cox és Walton művészi együttműködését, amely 30 évvel ezelőtt, Kaliforniában kezdődött, és számtalan zenei anyagot inspirált.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánló


Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!