3477 program


Lords of the Sound: Hans Zimmer zenéje Jegyvásárlás
13 Esemény

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Budapest Klezmer Band koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

A több mint 33 éves Budapest Klezmer Band ismét fergeteges muzsikával üdvözli a klezmer zene kedvelőit.
A világszerte ismert magyar zenekar egyedi hangulatú, koncerttel köszönti a nézőket.

Dalok a Pesti holdfényben Jegyvásárlás
13 Esemény

Zerkovitz Béla, a pesti kuplé édesapja: benne ismert magára, általa ébredt öntudatra Budapest népe. Dalaiban lelt formát por, bűz, német és jiddis szó, cinikus törtetés és elomló szentimentalizmus, ezekben szólalt meg a belkerületek titkos romantikája, húrjain született újjá a kuplé, a pesti népdal. Zerkovitzot nem lehetett nem szeretni, így vagy úgy, de mindenkire hatott.

Babaház (Nóra) Jegyvásárlás
13 Esemény

Nóra és Helmer házasok. Szeretik egymást. Mindenük megvan: pénz, pozíció, gyerekek, bár a pénz és a pozíció inkább Helmeré, Nórának maradnak a gyerekek. Amikor Helmer tudomására jut egy régi bűn, amit Nóra – férje érdekében – elkövetett, a megértés legcsekélyebb szándéka nélkül taszítja el feleségét magától. Nóra ekkor jön rá, hogy házassága nem igazi szövetség, ő maga pedig csupán díszes keret férje portréján. Összecsomagol, és gyerekeit hátrahagyva, elhagyja családját.

Nagy zenészek, nagy szerelmek - Bősze Ádám stand-up estje Jegyvásárlás
13 Esemény

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Dámák a pakliban - krimi vígjáték Jegyvásárlás
13 Esemény

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Semmi Pánik Jegyvásárlás
13 Esemény

Axel, a nagykövet fia nem a rátermettségével és politikai tisztánlátásával tűnik ki kortársai közül. Egyszer például az uzsonnáját csomagolta be egy békeszerződésbe…

Fischer Ádám 75 Jegyvásárlás
13 Esemény

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

Bryan Anderson orgonakoncertje Jegyvásárlás
13 Esemény

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Habana Social Club - búcsú turné Jegyvásárlás
13 Esemény

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Démonok és hormonok Jegyvásárlás
13 Esemény

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA Jegyvásárlás
13 Esemény

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA

ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA


A kis herceg Jegyvásárlás
13 Esemény

Antoine de Saint-Exupéry regénye alapján színpadra alkalmazta és a koreográfiát készítette: Herczeg-Takács Judit

[ESCAPE] A Donkihóte-projekt Jegyvásárlás
13 Esemény

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Michelle Kholos Brooks-Kelly Younger: Kalamazoo Jegyvásárlás
13 Esemény

Michelle Kholos Brooks – Kelly Younger: Kalamazoo
komédia
Az Orlai Produkció előadása

Szeretetkert - Körmend Jegyvásárlás
13 Esemény

Szereplők: Mészáros Máté, Schell Judit, Pálmai Anna, Szabó Kimmel Tamás

Bemutató - ORIGIN • MadayArt Jegyvásárlás
13 Esemény

Az ORIGIN c. előadás egy új kezdetről, új indulásról, egy elemi ösztönnel megáldott táncprodukció. Hét fiatal, energetikus női táncművész képviseletében az előadás egy benső univerzumot mutat meg, megtalálva a legőszintébb létezést a színpadon.

Faragatlanok (I Rusteghi) Jegyvásárlás
13 Esemény

Humoros és sokszor megható komika a szerelemről, a családról, a barátságról és a városi intrikákról.



Wagner: A Rajna kincse / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK Jegyvásárlás
13 Esemény

A nibelung gyűrűjében beteljesedő gigantikus színházi előadás a Rajna hűvös mélyén kezdődött, a folyó kincsét őrző sellők játékával, s az őket csalódottan bámuló Alberich, a nibelung hasztalan vágyakozásával. A szánalmasan csúf és a vízben esetlenül mozgó lény elkeseredésében könnyű prédájává vált a világ feletti uralom vonzásának, és a szerelmet fennhangon elátkozva elrabolta a Rajna kincsét.

CALCUTTA - INDIAI ZENEKLUB Jegyvásárlás
13 Esemény

CALCUTTA TRIÓ INDIAI ZENEKLUBJA
MINDEN HÓNAP ELSŐ HÉTFŐJÉN 19.00

Boeing, Boeing Jegyvásárlás
13 Esemény

Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Gyermek Dohány belépőjegy (6-12) Jegyvásárlás
13 Esemény

A Dohány utcai zsinagóga vagy Nagy Zsinagóga a neológ zsidóság nagy zsinagógája Budapesten, a Dohány utcában. Európa legnagyobb zsinagógája. Az egykori zsidónegyedben áll, ahol ma is sok zsidó vallású ember él, akik a hagyományokat még mindig őrzik. A zsinagóga rendszeresen helyszíne a Zsidó Nyári Fesztiválnak.

A DZSUNGEL KÖNYVE Jegyvásárlás
13 Esemény

Kihagyhatatlan, szívszorító - szívmelengető történet barátságról, szerelemről, gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek...

Rejtő Jenő: Vesztegzár a Grand Hotelben Jegyvásárlás
13 Esemény

A Rejtő Jenő regénye alapján készült előadás egyedülálló színházi vállalás és zenei élmény.

Becéző szavak Jegyvásárlás
13 Esemény

Az emlékezetes regény és film után, az Esőember adaptálójának jóvoltából – színpadon is bemutatkozik a komikus helyzetekben bővelkedő történet. Ami mindenekfelett arról szól, hogy sohasem késő az őszinteség..

Csáth és démonai Jegyvásárlás
13 Esemény

naplók, levelek, tárcák, versek, színdarab - és regényrészletek, valamint Csáth zenéi, egy részben

Producerek Jegyvásárlás
13 Esemény

Egy valaha szebb napokat látott producer és egy ravasz könyvelő a világ legrosszabb színdarabjából akarnak nagy pénzt csinálni...

Mesterművek panorámával - Tematikus séta a Magyar Nemzeti Galériában a kupola látogatásával Jegyvásárlás
13 Esemény

Ismerd meg közelebbről a képzőművészetünk remekeit, a Magyar Nemzeti Galéria történetét, és gyönyörködjünk együtt a Budavári Palota kupolájából elénk táruló lélegzetelállító kilátásban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!