3537 program


Pokorny Lia: A majdnem tökéletes boldogság receptje Jegyvásárlás
13 Esemény

A majdnem tökéletes boldogság receptje
Pokorny Lia egyszemélyes estje

Szabad zene cimbalomra és tárogatóra, Lajtha László népzenei gyűjtései alapján / VILÁGRASZÓLÓ Jegyvásárlás
13 Esemény

A Müpa 2013 óta évente ismétlődő Világraszóló című koncertsorozata a cimbalom és a tárogató történetét és műfaji sokszínűségét mutatja be.

Snétberger Trio - Vendég: Matthieu Michel Jegyvásárlás
13 Esemény

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Démonok és hormonok Jegyvásárlás
13 Esemény

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A kis herceg Jegyvásárlás
13 Esemény

Antoine de Saint-Exupéry regénye alapján színpadra alkalmazta és a koreográfiát készítette: Herczeg-Takács Judit

A Négyszögletű Kerek Erdő Jegyvásárlás
13 Esemény

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajándékjegy/Gift ticket (a kiállítás dátumától 6 hónapig felhasználható/valid for 6 months) Jegyvásárlás
13 Esemény

Kreatív, látványos és élvezetes interaktív kiállítás gyerekeknek és családoknak Budapest szívében, a Király utcában!

Mondjad, Atikám! Jegyvásárlás
13 Esemény

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne.

WE WILL ROCK YOU QUEEN MUSICAL Jegyvásárlás
13 Esemény

A musical karakterei napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi. A darab szereplői olyan rock és pop legendák neveit viselik, mint például Britney Spears, Ozzy Osbourne, Lady Gaga, Tina Turner, Madonna, Cindy Lauper, Pink, AC/DC, Mick Jagger, Presser Pici, Bródy Tini, Bono és Buddy Holly.

Gyilkosság az Orient Expresszen Jegyvásárlás
13 Esemény

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

ALADDIN Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Ezeregyéjszaka meséje kel életre varázslatos díszletben, látványban Aladdinnal, Dzsinivel és Jázminnal, kik a szeretet és a szerelem határtalan erejével képesek legyőzni a rosszat, a gonosz varázsló minden ármánykodását. Hogy hogyan? Nos, erről szól ez a nem mindennapi, fergeteges mese.

Tarkabarka Jegyvásárlás
13 Esemény

A Vaskakas Bábszínház aprószínházi játéka a színek csodálatos világába kalauzolja a legkisebbeket, tánccal, bábbal, zenével.

OperaTour - ANGOL/ENG - II. Jegyvásárlás
13 Esemény

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek.
Jegyár: 9000 Ft
Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A király beszéde Jegyvásárlás
13 Esemény

A többszörösen Oscar-díjas filmdráma színpadi feldolgozása Fila Balázs és Mucsi Zoltán főszereplésével látható.

Az üvegcipő Jegyvásárlás
13 Esemény

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Valahol Európában Jegyvásárlás
13 Esemény

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Beethoven / Mahler - Concerto Budapest 23/24 F5 Jegyvásárlás
13 Esemény

MŰSOR:
BEETHOVEN: D-dúr hegedűverseny op. 61
MAHLER: 5. (cisz-moll) szimfónia

Augustin Hadelich hegedű
Vezényel: Keller András

Lehár Ferenc: A mosoly országa Jegyvásárlás
13 Esemény

operett három felvonásban, két részben, magyar nyelven

Liliom Jegyvásárlás
13 Esemény

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

Az Illúzió Mesterei - Vác Jegyvásárlás
13 Esemény

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Vácra!

Életrevalók Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Életrevalók a két világból kitaszított férfi minden előzetes várakozást felülíró barátságának igaz története, melyből a 2011-ben készült francia filmadaptáció hatalmas nemzetközi siker után mára kultikussá vált. A szórakoztató és érzékeny történet azonban sok izgalmas meglepetéssel szolgál majd színházi feldolgozásában is.

Kontraszt Jegyvásárlás
13 Esemény

Kodály Filharmonikusok Kontraszt című előadásán Kelemen Barnabás hegedűjátékát hallhatják. Vezényel: Kollár Imre, a zenekar vezető karmestere.

3tél Jegyvásárlás
13 Esemény

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A vihar kapujában Jegyvásárlás
13 Esemény

A Vihar kapujában három alak áll: a Pap, a Favágó és a Koldus. Ide húzódtak be az eső elől. Látszólag véletlenül találkoztak. Mégis, egyiküket sem hagyja nyugodni ez a gyilkosság. Mintha közelebbről érintené őket, mint három véletlenül arra tévedt embert. Ahogy mesélnek, egyre több részletre derül fény, a kép mégis egyre zavarosabb. A világ véleményekből álló bozót. Az ember sohasem mond igazat

ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT Film-Zene-Koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Demjén Ferenc Koncert Nyíregyháza Jegyvásárlás
13 Esemény

Demjén Ferencről lehetne hosszasan írni, a magyar zene ikonját és slágereit minden korosztály ismeri. Legyen ott Ön is Demjén Ferenc Nyíregyházi koncertjén, és élje át a koncert varázsát. Megújult díszlettel és látványvilággal várja Önöket a legendás művész.
Kapunyitás: 18:00

HAVASI Zongora show Jegyvásárlás
13 Esemény

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

A Díj - Kiss Mari, Seress Zoltán, Szorcsik Kriszta Jegyvásárlás
13 Esemény

Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!