634 program


BEETHOVENNEL A SZABADBAN sajnos elfogyott
13 Esemény

Beethovennel a szabadban – 2024 július
A Nemzeti Filharmonikusok koncertsorozata Martonvásáron

Made in Hungaria Musical Jegyvásárlás
13 Esemény

A Fenyő Miklós életét feldolgozó nagysikerű színházi darab közismert slágereivel, szellemes párbeszédeivel igazi legenda. Éppúgy, mint az előadásban megjelenő Hungária együttes.

Rockparti Vándor és Zártosztály koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Vándor zenekar koncert
(Lord Tribute '80s-"90s)

Budapest Bár Jegyvásárlás
13 Esemény

Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásai Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarának tolmácsolásában.

APOSTOL MUSICAL avagy Nem tudok élni nélküled Jegyvásárlás
13 Esemény

Az Apostol együttes legismertebb slágerei csendülnek fel egy ízig-vérig mai musical keretében 2024. július 20-án, a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán.

Drakula - A Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

Mi mindent áldozunk fel a fiatalság oltárán? Korunk nagy kérdésére reflektál a Magyar Nemzeti Táncegyüttes felnőtteknek szóló táncszínjátéka, amely a klasszikus Drakula történettől eltérően egy magyarok és románok lakta erdélyi faluban játszódik. A vérszomjas vámpírtól rettegő környék félelemben él: a férfiak szerelmüket, apák lányaikat féltik a titokzatos lénytől, aki mágnesként vonzza magához a megbűvölt asszonyokat, s szívja el éltető, friss energiájukat. A lopott ifjúság azonban múlandó, csak az éhség örök…

L'ART POUR L'ART LÉGITÁRSASÁG Jegyvásárlás
13 Esemény

Szeretettel köszönti önöket a L’art pour l’art Légitársaság legelső járatának legénysége! Felemelkedésüket és felhőtlen szárnyalásukat garantálja a már jól bevált személyzet, Dolák-Saly Róbert, Pethő Zsolt és Szászi Móni, valamint a sok más járaton már bizonyított, Jászai Mari díjas stewardess, Stefanovics Angéla!

Macskafogó - musical - József Attila Színház Jegyvásárlás
13 Esemény

M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult aduásza, Nick Grabowski az egyetlen esélyük: rá hárul a feladat, hogy Pokióból elhozza Fushimishi professzor legújabb találmányát. És, hogy a Macskafogó életre kel-e, az kiderül a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon.

Djabe & Steve Hackett Jegyvásárlás
13 Esemény

A műsoron Genesis klasszikusok, közös Djabe & Steve Hackett szerzemények, Steve Hackett dalok és Djabe kompozíciók szerepelnek. A formáció fennállásának 21 évére teljesen összeforrott egységes produkcióban egyesíti a különböző alkotóműhelyekben született zenei darabokat.

Mézesvölgyi Nyár 2024 - Gipsy Kings koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

A 35 éves, Grammy-díjas GIPSY KINGS by Diego Baliardo augusztus 24-én lép fel a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!