PROGRAM:
A vegán táplálkozás ismérvei (anyagismeret, tejtermék, tojás, húsfélék pótlása)
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Karácsonyi menüsor elkészítése: algaleves, vegán töltött káposzta, aranygaluska vaníliasodóval, majonézes burgonyasaláta
Az estet a közösen elkészített és tálalt vacsorával zárjuk.
Tanfolyamvezető: Kovács Zoltán vegán séf, konyhavezető
IDŐPONT: 2017. december 18. 17.00-21.30
HELYSZÍN: az Aqua Mart Fürdőszobaszalon légkondícionált tankonyhája
(Budapest, XIII. Madarász Viktor u. 47-49.)
RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.000.- Ft, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagokat és azokból elkészített vacsora költségeit, valamint az ételek nyomtatott receptjeit.
Tanfolyamainkon 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Kovács Zoltán 06-20-230-9085 (ételkészítéssel kapcsolatosan),
Tersánszky Krisztina 06-30-331-1822 (tanfolyami szervezéssel kapcsolatosan)
és a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen.
SZERETETTEL VÁRJUK ÖNT IS!