Budapest

1718 Színház862 Koncert, zene703 Múzeum, kiállítás312 Egyéb

Budapest

1782 program


Szajré Jegyvásárlás
13 Esemény

Szajré

Thália Színház

Író: JOE ORTON

Lölöland (utolsó előadások!) Jegyvásárlás
13 Esemény

A világ úgy tudja, hogy Kaliforniában érnek véget a szerelmi álmok. Mi, magyarok tudjuk, hogy Szegeden is megtörténnek ilyenek. S ez olyan szép! Egyszer La La Land, máskor Lölöland. Vajon melyik a miénk? Az évadban már csak 3 alkalommal!

Szauer Lilla: Pelléas és Mélisande - a Freeszfe Egyesület előadása Jegyvásárlás
13 Esemény

#teisjobbankedveledakígyókatazénbizonytalanragyogásúhajamnál
#minekvagyokilyenrongyoskisnudli
#zsibbadt

Vár-barlangi séta Jegyvásárlás
13 Esemény

Vár-barlangi séta

Duna-Ipoly Nemzeti Park

A Budai Vár-barlang Budapest egyik legkülönlegesebb látnivalója, Magyarország egyik legrendhagyóbb barlangja. Ismerd meg a Budai Vár alatt húzódó barlangrendszer látogatók elől eddig elzárt részeit, gyere velünk egy izgalmas történelmi és természetismereti utazásra!

3tél Jegyvásárlás
13 Esemény

3tél

Radnóti Miklós Színház

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Hamlet Jegyvásárlás
13 Esemény

Hamlet

Karinthy Színház

Klasszikus dilemma

Oppenheimer Jegyvásárlás
13 Esemény

Oppenheimer

Uránia Nemzeti Filmszínház

A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval - a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. Az alkotás öt Golden Globe díjat kapott.

A kódfejtő Jegyvásárlás
13 Esemény

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

Kis éji muzsika Jegyvásárlás
13 Esemény

Kis éji muzsika

Festetics Palota

Zene-szó koncertsorozatunk második állomásának vezérfonala az éjszaka és annak megtestesülése a zenében.

A vihar kapujában Jegyvásárlás
13 Esemény

A vihar kapujában

Pinceszínház

A Vihar kapujában három alak áll: a Pap, a Favágó és a Koldus. Ide húzódtak be az eső elől. Látszólag véletlenül találkoztak. Mégis, egyiküket sem hagyja nyugodni ez a gyilkosság. Mintha közelebbről érintené őket, mint három véletlenül arra tévedt embert. Ahogy mesélnek, egyre több részletre derül fény, a kép mégis egyre zavarosabb. A világ véleményekből álló bozót. Az ember sohasem mond igazat

Buda Castle Highlights - A Unique Guided Tour at Buda Castle Including St Stephen’s Hall Jegyvásárlás
13 Esemény

Discover 800 years of history as you embark on a guided walking tour in Budapest. Explore the highlights of Buda Castle and venture into St. Stephen's Hall, an ornate room restored to its original royal splendor.

Nyakamon a nászmenet Jegyvásárlás
13 Esemény

Nyakamon a nászmenet

Thália Színház

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

HERMÉSZ • Kovács Gerzson Péter - TranzDanz Jegyvásárlás
13 Esemény

Nem értjük, megfejthetetlen, mit miért tesz, irritál, de a személyiségében mégis van valami, ami megigéz. Mivel varázsol el bennünket, mivel hat ránk ez a folyton tabukat döntögető, elbűvölő és arrogáns szélhámos?

LURA koncert Barrio Latino előzenekar és afterparty Jegyvásárlás
13 Esemény

A portugál hang, mely elvezet a Zöld-foki-szigetek forró hangulatú, vibráló világába!

JONATHAN TETELMAN The Great Puccini operagála Jegyvásárlás
13 Esemény

JONATHAN TETELMAN The Great Puccini operagála

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre del Liceu után, először ad egész estés, önálló koncertet Magyarországon.

Cotton Club Singers & Hot Jazz Band HANGOSFILM! Jegyvásárlás
13 Esemény

Cotton Club Singers & Hot Jazz Band HANGOSFILM!

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR ÜNNEPI GÁLAKONCERT Jegyvásárlás
13 Esemény

100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR ÜNNEPI GÁLAKONCERT

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A társulat hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Komolyzenei – többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss – művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát és népdalt is játszanak.

Kék órák Jegyvásárlás
13 Esemény

Kék órák

Kolibri Pince

A 14 éves Fülöp új a városban és a suliban. Tanulás közben közelebb kerül évfolyamtársához a szintén 14 éves Julihoz, és mindketten új érzésekkel kerülnek szembe. Ám a köztük bimbódzó ELSŐ SZERELEM mindent átható érzését lassan elsöpri a külvilág. Fülöp kénytelen megfelelni a haveroknak. Merthogy… mások már rég túl estek „azon”! Igen, pontosan azon!

A csodálatos magyar jazz nagykoncert - JAZZ és BOR hétvége- Jegyvásárlás
13 Esemény

Az egyedülálló zenei élményhez különleges borokat, sajtokat és más gasztronómiai csodákat kínálunk, mert ez az az esemény a városban, ami minden érzékünket kényezteti.

Up • Gangaray Dance Company Jegyvásárlás
13 Esemény

Up • Gangaray Dance Company

Nemzeti Táncszínház

3. LGT Táncképek Jegyvásárlás
13 Esemény

3. LGT Táncképek

Klauzál Gábor Művelődési Központ

„Az LGT számokat úgy fűztük össze Presser Gáborral, hogy mese született belőle. Életünk meséje – táncban." (Sárközi Gyula)

Francia rúdugrás Jegyvásárlás
13 Esemény

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Kölcsönlakás Jegyvásárlás
13 Esemény

Kölcsönlakás

Játékszín

Az elegáns londoni emeleti lakás Philipé és Joanáé. Hetek óta tart a renoválás, nagy a felfordulás. Philip és Henry sikeres gyermekkönyv-kiadók, irodájuk a földszinten található. Henry nagy nőcsábász. Amíg Philip a feleségével vendégségbe készül, addig Henry egy hölgy ismerősével randizna társa lakásában...

Klimt: A csók - művészeti filmvetítés Jegyvásárlás
13 Esemény

Gustav Klimt Csókja a világ egyik legismertebb és legtöbbet reprodukált festménye. Talán ez a legnépszerűbb poszter a diákkollégiumok falán Pekingtől Bostonig.

LUIS DE MATOS - IMPOSSIBLE LIVE Jegyvásárlás
13 Esemény

A "Luis de Matos IMPOSSIBLE Live", a világ legjobb illuzionista showja visszatér a nagy színházakba és arénákba, új szereplőgárdával és új illúziókkal. 2025. május 16-18. között több alkalommal Budapesten, a BOK Csarnokban!

BaHorKa Társulat: Komédiás Expressz / MINIMATINÉ Jegyvásárlás
13 Esemény

A BaHorKa Társulat tisztelettel kéri legkedvesebb utasait, hogy igyekezzenek a beszállással, nehogy lemaradjanak a különjáratról! A Komédiás Expressz már türelmetlenül várja a jelet a startra, kicsik és nagyok egyformán helyezzék magukat kényelembe, indulás!

Előző életek (Csortos) Jegyvásárlás
13 Esemény

Előző életek (Csortos)

Nemzeti Filmszínház Nonprofit Kft.

A 2023-as év legnagyobb kritikus- és közönségkedvenc romantikus filmje szívszorító történet az életre szóló döntésekről, kihagyott lehetőségekről és az igaz szerelemről.

Slow Village: Lassú Palota / HEY, JUNE! Jegyvásárlás
13 Esemény

A régisulis hiphopot cseppet sem anakronisztikusan játszó - három mc-vel és két dj-vel kiálló - Slow Village 2016-os megalakulása óta mostanra jutott el odáig, hogy az ország összes klubjában headlinerként léphet fel, a nyári fesztiválok többsége pedig esti sávokra hívja meg.

Áron András & the Black Circle Orchestra / HEY, JUNE! sajnos elfogyott
13 Esemény

Áron András ‘Apey' az egyik legismertebb, legsokoldalúbb hazai dalszerző-előadó és zenekarvezető. Neve ismerősen csenghet olyan sikeres és meghatározó rock- és metálzenekarokból, mint a LAZARVS, az Apey & the Pea, a Trillion, vagy még régebbről a Neck Sprain.

Haydn–Mozart – 1. Jegyvásárlás
13 Esemény

Haydn–Mozart – 1.

Budapesti Fesztiválzenekar

Folytatódik Takács-Nagy Gábor sorozata! Még szerencse, hogy a két bécsi klasszikus, Haydn és Mozart szimfonikus életműve elegendő munícióval szolgál a karmester számára.

Barokk koncert: Händel, Telemann, Gluck Jegyvásárlás
13 Esemény

Barokk koncert: Händel, Telemann, Gluck

Budapesti Fesztiválzenekar

Jordi Savall újra a Fesztiválzenekar élén! A régizene élő legendája ezúttal elemek és fúriák témái köré épített programját adja elő a BFZ 2011 óta működő, historikus hangszereken játszó barokk zenei együttesének közreműködésével.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!