Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Balázs Fecó koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Balázs Fecó koncert

A Korál együttes legendás alapító billentyűse, szövegírója és zeneszerzője Balázs Fecó, a tavalyi Zsidó Kulturális Fesztiválon néhány számot előadott Malek Andrea koncertjén a Dohány utcai zsinagógában, ahol akkora sikert aratott, hogy az idei rendezvénysorozat keretében önálló estet ad az ország legnagyobb zsidó templomában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 8. vasárnap, 19:00

A Korál együttes legendás alapító billentyűse, szövegírója és zeneszerzője Balázs Fecó, a tavalyi Zsidó Kulturális Fesztiválon néhány számot előadott Malek Andrea koncertjén a Dohány utcai zsinagógában, ahol akkora sikert aratott, hogy az idei rendezvénysorozat keretében önálló estet ad az ország legnagyobb zsidó templomában. Ez azért is nagy megtiszteltetés, mert Balázs Fecó ma már sokkal kevesebb fellépést vállal, mint korábban, vagyis hatalmas számú rajongótábora számára igazi különlegesség élőben hallgatni és látni a zenészt. Amint azt erről a fellépésről nyilatkozta: ő maga is megtiszteltetésnek tartja, hogy a Dohány utcai templomban egész estés koncertet adhat, hiszen az épület szerinte a világ legszebb zsinagógája. Az este során pedig olyan nagyszerű zenészekkel lép színpadra, mint Keresztes Ildikó, Gerendás Péter és Szűcs Antal Gábor.

 

Zenésztársaival időutazást terveznek a dalok révén vissza abba az elmúlt ötven évbe, amelyet eddig a muzsikus a pályán eltöltött. Elválaszthatatlan az életétől és az életművétől az ős-Neoton, az 1972-es szupergroup, a Taurus, valamint a Korál együttes. Egész nemzedékek nőttek föl a dalain, ennek köszönhetően közönsége ma már több generációs, így számára minden szólódal vagy Korál-szerzemény egy emlék, amely összeköti őt szeretett rajongóival. A zenész ezeket az emlékeket szeretné megosztani a koncert hallgatóival. Az összehasonlíthatatlanul sajátos hangzásról nem csak Balázs Fecó gondoskodik, hiszen ezen az estén a zenekara kiegészül további négy rézfúvóssal és négy vokalistával.

 

A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi.

 

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!