Program


Zöldövezet | Vegyszermentes ház

Zöldövezet | Vegyszermentes ház

Környezetbarát háztartás
Ismerkedj meg a vegyszermentes takarítás és háztartásvezetés fortélyaival!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 5. szerda, 18:00

Nagymamáink takarítási, mosási trükkjei egyre gyakrabban – nem véletlenül – kerülnek elő újra. Szelíd, természetes, régóta bevált anyagok használatával az agyonreklámozott, agresszív vegyszerek és ezek káros hatásai könnyedén elkerülhetők. Ezen a délutánon bemutatjuk azokat az egyszerű csodaszereket, amivel sem magadnak, sem a környezetnek nem ártasz, de a lakásod ugyanúgy csillogni fog.

A beszélgetést vezeti: Tóth-Zerényi Kata (Zöldbolt)

A beszélgetés végén egy rövid workshop keretében elkészítünk egy általános tisztítószert, amit haza is vihetsz, és használhatod sokféle konyhai, illetve fürdőszobai felület tisztítására.

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!