Program


Zöldövezet | Városi kertészkedés

Zöldövezet | Városi kertészkedés

Városi kertészkedés, tudatos táplálkozás
Ismerd meg a városban is elérhető és kivitelezhető balkon- és konyhai kertészkedés trükkjeit, valamint az egészséges és fenntartható táplálkozás alapjait!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 18. kedd, 18:00

Városi környezetben nehezebb egészséges ételekhez jutni? Szerintünk nem! Már egy balkonládában is termeszthetünk növényeket vagy akár csíráztathatunk a lakásban magunk és környezetünk egészségéért. Bemutatjuk a közösségi mezőgazdálkodás kezdeményezését is, melynek segítségével akár egész évben kényelmesen vegyszermentes zöldségekkel, gyümölcsökkel láthatjuk el a családot.

A beszélgetés végén egy rövid workshop keretében apró csírakertet készíthetsz magadnak, melyet otthon tovább gondozva pár nap múlva saját termesztésű vitaminbombához juthatsz.

A beszélgetést vezeti: Tóth-Zerényi Kata (Zöldbolt)

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!