Program


"ZENEVONAT" - SZUPERKONCERT AZ LGT SZTÁRJAIVAL

"ZENEVONAT" - SZUPERKONCERT AZ LGT SZTÁRJAIVAL

A História Kertben az 50 éves LGT zenekar életművéből játszik a Zenevonat. A formáció gerincét az LGT zenekar egykori tagjai, Karácsony János James és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga alkotják.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 17. kedd, 21:00

Zenevonat – Szuperkoncert az LGT sztárjaival
Augusztus 17. 21:00, História Kert, esőhelyszín: VeszprémAréna

Augusztus 17-én, a História Kertben az 50 éves LGT zenekar életművéből játszik a Zenevonat. A formáció gerincét az LGT zenekar egykori tagjai, Karácsony János James és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga alkotják. Ez alkalommal különleges vendégként színpadra lép Falusi Mariann, Mező Misi, Vitáris Iván és Roy, közreműködik a produkció állandó zenekara, az Abrakazabra.

A 120 perces koncertprogramban a jól ismert LGT slágereken túl felcsendülnek azok a szerzemények is, melyeket a legendás zenekar tagjai a korszak nagy előadóinak, Katona Klárinak, Kovács Katinak vagy éppen Révész Sándornak írtak.

Online jegyvásárlás: https://veszpremfest.jegy.hu/program/zenevonat-szuperkoncert-az-lgt-sztarjaival-122235

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!