Program


Zádor – Kováts Duó

Zádor – Kováts Duó

A duó művészi küldetése, hogy a megkomponált részekkel tarkított, de alapvetően rögtönzött zenét a jazz műfajában kevésbé jártas hallgatók számára is érthető és élvezhető módon adja elő – kompromisszumok nélkül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 8. csütörtök, 20:00

Zádor – Kováts Duó

Közreműködik:
Zádor Oszkár - zongora
Kováts Zoltán - nagybőgő

A Zádor – Kováts duo 2016-ban, az Újpest-Dunakeszi tengely mentén alakult meg. Zenéjük folytonos  hangszeres párbeszéd saját szerzeményeik témáiról, amelyekben a konszonáns és disszonáns hangzások váltakozása kelt feszültséget. Műveik jellemzően közös improvizáció során születnek, a megkomponált gondolatok ugyanúgy teret kapnak bennük, mint a spontán – már-már szabadzenét idéző – instrumentális eszmefuttatások. Eszmecseréjük alapja a 2018 őszén megjelent Thoughts from the Outskirts című albumuk, de ezen a koncerten már hallható lesz a készülő második lemezük néhány potenciális slágere is. A duó művészi küldetése, hogy a megkomponált részekkel tarkított, de alapvetően rögtönzött zenét a jazz műfajában kevésbé jártas hallgatók számára is érthető és élvezhető módon adja elő – kompromisszumok nélkül.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!