Program


Yoko Retro Video Disco - Dj Szatmári & Jucus

Yoko Retro Video Disco - Dj Szatmári & Jucus

December 11-én szombaton hatalmas Évzáró Yoko Retro Partyval várunk benneteket Jászberényben az Ifjúsági Házban! Érkezik hozzánk sztárvendégként a Közönségünk nagy kedvence, a Yoko Retro Bulik visszatérő csapata Dj Szatmári és Jucus!

 több

A páros számtalan nagy slágerrel örvendeztetett meg bennünket az elmúlt 2 évtizedben melyek egytől egyig felcsendülnek majd ezen a különleges estén!

Az est házigazdája ezttal is Dj Guba lesz, aki elhozza nektek kedvenc zenéiteket és garantáltan szuper hangulatot varázsol az ifi Ház falai közé!

Kapunyitás: 21:00

A rendezvényre a hatályos Kormányrendelet alapján lehet belépni.

Az italpultokban továbbra is kedvező árakkal kínáljuk kedvenceiteket, továbbá Amerikai Hot-Dog árusítás lesz a megszokott módon!

Szólj Te is a barátoknak és bulizzunk együtt az idei évben utoljára Jászberényben az elmúlt 40 év kedvenc slágereire!

Várunk sok szeretettel,
Yoko Retro Team

Ajánló


Állatkerti szökevényeink most Kaposvárra, éppen a Csiky színpadára érkeznek, hogy megmutassák nekünk az igaz barátságba vetett hitet, és elvarázsoljanak kicsiket…

Az Amy világa megrázó őszinteséggel, humorral beszél az anya-lánya kapcsolatok összetettségéről, az önfeláldozó szeretetről, a felnőtté válás és a művészlét…

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!