Program


Yoko Retro Disco – Desperado Feat. Réka -Mikulás Party

Yoko Retro Disco – Desperado Feat. Réka -Mikulás Party

December 10-én szombaton este Yoko Retro Évzáró Party Jászberényben az Ifjúsági Házban! Az éjszaka sztárvendége a Közönségkedvenc Desperado Feat. Réka formáció lesz, akik elhozzák a legnagyobb Desperados slágereket Nektek! Tarts velünk Te is barátaiddal, ezúttal is fantasztikus hangulattal várunk!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 21:00

Ezen az estén felidézzük a legnagyobb Desperados kedvenceket, együtt énekelhetjük majd a "Táncolj", "Gyere és álmodj", "Egy őrült álom", "Rajtad múlik" és még számos másik közönségkedvenc dalukat.

Az est házigazdája ezúttal is Dj Guba lesz, aki elhozza nektek kedvenc zenéiteket és garantáltan szuper hangulatot varázsol az ifi Ház falai közé!

Mind elővételben, mind a helyszínen kaphatóak lesznek, így érdemes a helyszínre érkezni is!

Kapunyitás: 21:00 – Jegyárusítás kezdete: 20:00

Az italpultokban továbbra is kedvező árakkal kínáljuk kedvenceiteket, továbbá Amerikai Hot-Dog árusítás lesz a megszokott módon!

Tarts velünk Te is barátaiddal és bulizzunk együtt az idei évben utolsó alkalommal Jászberényben december 10-én szombaton este az Ifi Házban!

Várunk sok szeretettel,
Yoko Retro Team

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!