Program


Yasmina Reza: Művészet

Yasmina Reza: Művészet

A kézdivásárhelyi Udvartér Teátrum előadása
A Gyulai Várszínház és a Boróka Magyar-Székely Kulturális Közhasznú Egyesület szervezésében
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 6. csütörtök, 19:00

Te vagy a legjobb barátom. Nem háborít fel, ha olyant teszel, amivel nem értek egyet. Alig várom a hétvégét, hogy az értelmetlen robotolás után végre egy nyugodt estét töltsünk együtt. Veled jókat lehet röhögni. Jól ki lehet röhögni másokat.

Nem haragszom rád, amiért nem szereted a művészetet. Attól én még szerethetlek téged. Sose hívsz. Mindig órákat kell rád várni. Késve berohansz, és még bocsánatot sem kérsz, csak a nyakamba öntöd a problémáidat. Erre én segíteni próbálok, te pedig megsértődsz. Kérdem, mi a baj, de nem válaszolsz.

Neked tulajdonképpen nincs tartásod. Az utóbbi időben nem figyeltem eléggé rád, és nézd meg, mi lett belőled. Még a végén egy gerinctelen, behízelgő alak lesz a legjobb barátom. Féltlek. Tartozom neked annyival, hogy ezt őszintén a szemedbe mondjam. Erre te visszavágsz, hogy bezzeg te soha nem mondtad nekem, hogy én mekkora sznob vagyok.

Minek találkozunk, ha ennyire gyűlöljük egymást?

Mert barátok vagyunk?

Szereposztás:

Marc – Lung László Zsolt
Serge – Kolcsár József
Yvan – Kiss László

Díszlet: Szűcs-Olcsváry Gellért
A rendező munkatársa: Deák Katalin

Rendező: Barabás Árpád

 

 

 

 

 

 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!