Program


XIX. BORSZALON

XIX. BORSZALON

A XIX. Borszalon 2019-ben is borra, mosolyra és táncra csábít.
A Borszalon az év utolsó nagyszabású borkóstoló rendezvénye – minden borbarát találkozóhelye!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 29. vasárnap, 17:00

XIX. BORSZALON

A Borszalonon Eger legkiválóbb borászainak legnevesebb nedűit kóstolhatja meg a nagyközönség, a Hotel Eger & Park különböző termeiben, folyosóin és teraszán. A Borszalon egy színes és elegáns ünnepi esemény, ahol a fantasztikus borok élvezetét különleges fények, gyertyaláng, halk zene és a borászok személyes jelenléte teszi feledhetetlenné.

A XIX. Borszalon 2019-ben is borra, mosolyra és táncra csábít.
A Borszalon az év utolsó nagyszabású borkóstoló rendezvénye – minden borbarát találkozóhelye!

Az este hangulatáról Gaál Gaszton zongoraművész gondoskodik.
Főszerepben: A BORÁSZOK

PROGRAM:

17:00 - Kapunyitás
18:00 - Köszöntők szakmai program
19:00 - Élőzene
23:00 - Kapuzárás

Zárás után afterparty a Liget-ben – A Borszalon karszalaggal a belépés ingyenes.

A Borszalonon immár hagyomány, hogy a vállalkozó kedvű vendégeink különleges öltözékben jelennek meg, ezzel is emelve az est fényét, a borünnep hangulatát.
Az idei téma:  „Shine bright like a diamond! – Ragyogj, mint a gyémánt!”


Ajánlatunk


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Ajánló


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!