Program


XI. Dance Universe Évzáró Gála
3

XI. Dance Universe Évzáró Gála

Az idei év végén megrendezésre kerülő Dance Universe Gála már a 11. alkalom a Dance Universe Tánc Sportegyesület történetében, amivel szeretné elkápráztatni a nagyérdemű közönséget. A stúdió táncosai a kicsiktől a nagyokig, a fiataloktól az örök fiatalokig mutatják be produkciójukat a latin-amerikai és standard táncok világából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 20. hétfő, 18:30

Az idei év végén megrendezésre kerülő Dance Universe Gála már a 11. alkalom a Dance Universe Tánc Sportegyesület történetében, amivel szeretné elkápráztatni a nagyérdemű közönséget. A stúdió táncosai a kicsiktől a nagyokig, a fiataloktól az örök fiatalokig mutatják be produkciójukat a latin-amerikai és standard táncok világából. Mindenki láthatja a legkisebb ovis táncoslábúakat, a fiatal kezdő és haladó csoportokat, az egyesület versenyzőit és formációit. 

A programot színesíti az iskolai tanárainak bemutatói és a profi vendégfellépők csapata.

A Gála estet, az esemény időpontjában aktuális kormányrendeletek és járványügyi szabályok betartásával lehet látogatni. Kizárólag elővételben és helyre szóló jegyek vásárlása lehetséges.

Ajánlatunk


Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

zenés party két részben

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!