Program


Wine Tourist, improvizációs kalandok 3 kiváló borral- meglepetés vendég: Bata Éva színművésznő
4

Wine Tourist, improvizációs kalandok 3 kiváló borral- meglepetés vendég: Bata Éva színművésznő

Adott három kiváló színész, akik a rögtönzés mesterei. Az alapszituáció egyszerű, ám ha a néző fantáziájával keveredik a dráma, a komédia és a tragédia ezer színe kel életre a játékban. A színészek a nézőktől kapott információk által újabb és újabb szituációkba kerülnek, melyek megoldása a cél.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 21. szombat, 19:00

A nézők, a történetbe belekeverhetik kedvük szerint, munkahelyi dolgaikat, főnöküket, a közéletet, a párkapdcsolatot, a családot és bármit ami aktuálisan érdekli, vagy megnevetteti őket. Színészeink bármilyen kihívást vállalnak és brilliánsan meg is valósítanak.

Színészek: Bata Éva, Boncsér Sára Luca, Fodor Dávid

Helykategóriák
Kiemelt helyár:  A jegyek közvetlen a színpad előtti legjobb helyekre szólnak, kiemelt jegyet vásárlókat egy pohár pezsgővel fogadjuk.
Normál helyár
Pótszék: Pótszékes jegyekhez asztal nem tartozik.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

zenés party két részben

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!