Program


Webber 70!

Webber 70!

Az idén 70. születésnapját ünneplő Andrew Lloyd Webbert a Madách Színház egy fantasztikus születésnapi gálával köszönti, méghozzá Budapest legnagyobb színpadán a Papp László Sportarénában.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 12. péntek, 20:00

A gálán a Madách Színház új Webber bemutatójából a Rocksuliból és a Madách Színházban játszott Webber musicalekből hallhatunk részleteket. A gála különlegessége lesz még az is, hogy a magyar nyelven még be nem mutatottt Starlight Express, Love Never Dies és Sunset Boulevard musicalek dalait is hallhatja a közönség.

Andrew Lloyd Webber a világ legismertebb musical szerzője. Olyan világsikerek kötődnek a nevéhez mint az Evita, Az Operaház Fantomja, a Macskák, a Jézus Krisztus Szupersztár és még hosszan sorolhatnánk.

Előadásait számos magyar színház bemutatta már, azonban a legnagyobb sikerei közül több előadást is csak a Madách Színház mutathatott be. Szirtes Tamás és Andrew Lloyd Webber kapcsolata 35 éve kezdődött, de azóta a sokat bizonyított rendező és igazgató világszerte irigyelté vált, hiszen a világon elsőként rendezhette meg saját koncepciója szerint Webber három musicaljét is.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!