Program


Webáruház - ifjúsági előadás

Webáruház - ifjúsági előadás

Németh Ákos: WEBÁRUHÁZ – ifjúsági előadás

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 27. kedd, 15:00

Szereplők:

Marcella – Harsányi Lea
Tina – Cseh Adrienn
Bálint – Bárány Gergely
Lóránt – Bordás Mihály
Melinda – Háda Bernadett

Rendező: Gieler Csaba

A Hadart Színház produkciója

A Webáruház mai tizenhárom-tizennégy éves fiúk-lányok nagyon is hihető históriáját kínálja. Középpontjában a tudatmódosító szerekkel való megismerkedés, majd üzletelés, valamint a körvonalazatlan személyiséget, illetve a félig gyermeki, félig kamasz szervezetet fizikailag romboló függőség kialakulása áll. A történet felszínén a magukra hagyott, felnövő-kallódó ifjak sodródása látható, a mélyben azonban a magány és a valakiheztartozás igénye munkál. A szereplők sutasága, agressziója, mosdatlanszájúsága álarc, amely alatt a szeretethiány, a tanácstalanság, az önkeresés olykor röhögnivaló, olykor tragikus dimenziói tárulnak fel. Németh Ákos jelenetező technikájú munkája megdöbbentő látlelet a máról, ahol mindenki áldozat.
Színházunk is égető problémának érzi, hogy az iskolákban kevés lehetőség nyílik olyan drog prevenció megvalósítására, ami eredményesen tudná tájékoztatni a 12-16 éveseket a drogok használatáról, azok veszélyeiről. Éppen ezért, mi a színház eszközeivel próbáljuk megmutatni, hogy milyen veszélyeket rejt magában már a gondolat is, és miért kell kategorikusan ellenállni, és elutasítani mindenfajta tudatmódosító használatát. A Webáruház című darabot fiatalok játsszák, akik közelebb állnak korban is a célközönséghez, mint például a tanáraik, vagy a szüleik. Az előadás azon túl, hogy megpróbálja elrettenteni a fiatalokat, módot ad egy komoly beszélgetésre, ahol már a látottak alapján éppen ők elemzik, és magyarázzák meg a saját nyelvükön a megelőzés fontosságát.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!