Program


VR Vidámpark ajándékjegy - HERO csomag
10

VR Vidámpark ajándékjegy - HERO csomag

Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik egyre csak jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok.. Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VR Vidámpark ajándékjegy - HERO csomag

Küzdjetek meg a zombikkal, váljatok a legendás Assassin’s Creed főhősévé, vagy csak nézzetek farkasszemet ellenfeleitekkel különböző szituációkban, helyszíneken, változatos fegyverekkel! Kibírnátok egy zombitámadást? Ha igen, ha nem, most ez is rátok vár! Hamar megmutatkozik, hogy kinek vannak kötélből az idegei, ki céloz a legjobban és ki figyel a leginkább a társaira. A zombik egyre csak jönnek és jönnek, a főellenség pedig csak arra vár, hogy elfáradjatok… Legyetek részesei a játékosok milliót megmozgató franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes bérgyilkossá!

A csomag 5 élményt/játékot (Assassin’s Creed, Robotok arénája, Túlélés az elátkozott erdőben, Beat Saber vagy Fruit Ninja, Zombyte) tartalmaz, és mindet fejenként egyszer lehet átélni. A teljes program kb. másfél óráig tart.
 

A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!