Program


Vörös riasztás (Rouge)

Vörös riasztás (Rouge)

Francia thriller, 2021, 98 perc | Rendező: Farid Bentoumi | Szereplők: Zita Hanrot, Sami Bouajila, Céline Sallette | Francia nyelven, magyar és angol felirattal | Cannes-i Filmfesztivál 2020

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 7. kedd, 18:30

Nourt nemrég vették fel ápolónőnek abba a vegyi üzembe, ahol az apja, szakszervezeti képviselő és régóta a vállalat fontos oszlopa. Miközben a gyárban egészségügyi ellenőrzés folyik, egy újságíró a hulladékgazdálkodás után nyomoz. A két fiatal nő fokozatosan rájön, hogy ez a gyár, a helyi gazdaság egyik alappillére, számos titkot rejteget. Nournak választania kell: a szennyező kibocsátásokról szóló hazugságokról, a hamisított orvosi feljegyzésekről és az eltitkolt balesetekről hallgasson vagy árulja el apját, hogy kiderüljön az igazság.

"Magával ragadó és kiválóan játszott thriller."
- Marianne

 

Rouge

 

R : Farid Bentoumi | Thriller, 2021, 98’|Langue: français, sous-titré hongrois et anglais | Avec Zita Hanrot, Sami Bouajila, Céline Sallette | Sélection au festival de Cannes 2020 (sélection officielle)

 

 

Nour vient d’être embauchée comme infirmière dans l’usine chimique où travaille son père, délégué syndical et pivot de l’entreprise depuis toujours. Alors que l’usine est en plein contrôle sanitaire, une journaliste mène l’enquête sur la gestion des déchets. Les deux jeunes femmes vont peu à peu découvrir que cette usine, pilier de l’économie locale, cache bien des secrets. Entre mensonges sur les rejets polluants, dossiers médicaux trafiqués ou accidents dissimulés, Nour va devoir choisir : se taire ou trahir son père pour faire éclater la vérité.

 

 

Propos : « Un thriller prenant et superbement interprété. » - Marianne

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!