Program


VI.OPEN FESZTIVÁL: Bélaműhely:Karmesterjáték

VI.OPEN FESZTIVÁL: Bélaműhely:Karmesterjáték

Az eseményekben a pandémia okozta állapotokra és személyes, városlakói igényeinkre egyaránt reflektálunk, mindezt karaoken, foglalkozáson, szókimondó buffon workshopon keresztül. Közös feldolgozás, közös alkotás, közös élmény.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 19:00

A workshop első felében  a mozgásos és hang gyakorlatok után a zenészek megszólaltatják hangszereiket, így a közönség és a közönség soraiban helyet foglaló leendő karmesterek képet kapnak a felhasználható hangokról. A második részben a színpadon mindenki kipróbálhatja a hangszereket, kérdezősködhet elkészítésükről, anyagukról, megszólaltatási lehetőségeikről. Ebben a részben lehet feliratkozni a játékra. A harmadik rész a karmestereké. A jelentkezők a felhasználni kívánt hangszerek kiválasztása után előzetes instrukciók nélkül, spontán módon, mozdulataikkal, testtartásukkal, tekintetükkel, mimikájukkal vehetik rá a zenészeket hangszereik megszólaltatására. Így rövid, improvizatív kompozíciók jönnek létre.

Beszélni nem ér… :)

Előadók:
Varga Merse
Szász Dániel
Horváth Richárd
Szegő Dávid
Molnár bence
Rimóczi István

Ajánlatunk


zenés party két részben

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!