Program


Világok vándora-János vitéz

Világok vándora-János vitéz

CIRKUSZI ŐSBEMUTATÓ A FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZBAN!
Petőfi 200! - musical-circus
Az idén 75 esztendős BIAK Artista- és Előadó-művészeti Akadémia produkciója
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 21. szerda, 18:00

Az elnyomottak győzedelmes felülkerekedését hirdető, a szenvedéseken, a megpróbáltatásokon eredményesen felülkerekedő hősi magatartást középpontba állító s hirdető irodalmi műremek újszerű, cirkuszi feldolgozása.
Petőfi Sándor örökérvényű remekműve a gyermek s a felnőtt közönség számára élményszerűen megjelenített, műfajteremtő musical circus előadásban kerül megfogalmazásra, egységes zenei arculattal. 
Az eredeti mű szövegét felhasználó produkció kerettörténetében a mesék csoda-világa elevenedik meg az artistaművészet varázslatos kifejezésében: az akrobatikus ügyesség, a virtuóz zsonglőr- és egyensúlyozó számok, a lélegzetelállító légtornász produkciók során ellátogatunk az Óriások földjére, a Sötétség országába, az Óperenciás-tengeren is túlra, s Tündérországba. 

Zene: Romhányi Áron, Pál István Szalonna
Hangfelvételről közreműködik:
Rubold Ödön, Horváth Róbert
Ének: Galambos Dorina, Mihályi Réka, Szakonyi Milán
Művészeti vezető: Kovács Gábor Dénes

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!