Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Grúzia
4

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Grúzia

Grúzia - a magashegyektől a tengerig címmel január végén folytatódik a KMO "VILÁGJÁRÓ" ismeretterjesztő úti-sorozata, Radics Tamás túravezető előadásában. 
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 25. szerda, 18:00

A hazánál kisebb területű Grúzia (Georgia) lenyűgöző természeti adottságokkal rendelkező ország, amely mozaikosságával és kontrasztjaival együtt szinte észrevétlenül lopja be magát a szívünkbe. 5000 méternél magasabb csúcsai komoly kihívások elé állítják a legmarconább hegymászókat is, Fekete-tengeri fövenye pedig az ázsiai országokból érkezők közkedvelt pihenő paradicsoma.

Az Enguri-folyó völgyében a hagyományukat tisztelő Szvánok élik kihívásokkal teli mindennapjaikat, az állandóan nyüzsgő főváros Tbiliszi pedig hű keresztmetszete nem csak a grúz nép majd' 3000 éves történelmének, hanem jelenkori kálváriájának is.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

zenés átirat két részben

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!