Program


VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Csináld magad közterét workshop

VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Csináld magad közterét workshop

Milyen impulzusokra van szüksége a részvételiségnek?
Hogyan hozható elő az utca emberéből a játék? És mennyire tudunk teret adni annak, hogy ne csak a verbalitás szintjén kapcsolódjunk?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 21. szombat, 11:00

A pandémia okozta állapotokban viszonyunk az egykor még természetességgel használt terekhez megváltozott. Elég egy közeli tüsszentés, hogy testünk memóriája felidézze feladatát és másfél méteres ívben haladjon el a járókelők mellett. A közös kísérletezés során a tereinkben elfoglalt helyünk rejtette játékosságot keressük. A pálya pedig nem más, mint maga a színház és környéke.

Az alkalmakon egyszerre vizsgáljuk a nonverbális részvételiség lehetőségeit, valamint a zárt és a nyitott tér sajátosságait és a bennük létrejövő -covidkompatibilis- interakciós formákat.

A háromórás folyamatban olyan eszközöket és játékokat alkalmazunk, melyek teret adnak a kreativitásnak, a közös tudás gyarapításának és a felfedezésnek. Előzetes tudásra vagy játék ismeretekre semmi szükség, bőven elég a nyitottság.

Kíváncsian várunk Benneteket, hisz mi sem tudjuk, hogy mi sül ki a végén!
Kényelmes, meleg ruha és cipő ajánlott.

Magunkról:

Borsos Luca
Öt év távollét után, 2016-ban végeztem Madridban színészként és költöztem haza, hogy tovább gyarapítsam tudásom, alkossak és újra megismerkedjek Budapesttel. Itthon drámainstruktor drámajáték szakos hallgatóként folytattam tanulmányaimat. Az eddig megtett kanyarjaimnak, utaknak és helyzeteknek köszönhetem a nyitottságom, és hogy úgy érzem folyamatosan tudok tanulni a környezetemtől. Fontos számomra a közösség, a játék, a mozgás és minden, ami ezek metszete.

Botka Dóra
Júniusban fejeztem be tanulmányaimat a drámainstruktor-drámajátékos szakirányon. Jelenleg egy befogadó otthonban dolgozom, ami tele van kihívással, de nagyon szeretem. Emellett pedig tudok foglalkozni zenével és színházzal, amelyek éltetnek. A figyelmem néhány hónapja erőteljesen a különböző helyzetek felismerésére és annak megoldására irányul. Csapatjátékos vagyok és a hétköznapjaimba is játékosságot viszek.

Stern Lili
Jelenleg a Színház –és Filmművészeti Egyetem harmadéves drámainstruktor hallgatója, emellett táncos, koreográfus vagyok. Ezenkívül fontos a „TÁNC MINDENKIÉ” gondolatisága, az utóbbi időben azzal foglalkozom, hogy a kortárstánc közönségét hogyan lehetne szélesíteni, hogyan tudnám megkönnyíteni a tánc befogadását, dekódolását mindenki számára. Úgy gondolom, hogy a testünkkel való kommunikáció a legőszintébb, a legősibb eszközünk. Továbbá a táncra nemcsak mozgásként tekintek, hanem mint állandó terápiára is.

A program után várunk Benneteket egy közös beszélgetésre a kávézóban.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!